Al een tijd goede ervaring.

Mijn ervaring is goed; na bestelling krijg ik snel en correct geleverd.

Goede snelle service

Mijn ervaring is zeer positief. Goede en snelle afhandeling van orders en goede informatie op de site en per mail.

Goede en snelle service

Snelle levering, goed contact en eenvoudig te bestellen

Al bekend met Herbalife zocht ik naar goed betaalbare herbalife producten. Gevonden bij Herba-shop. Ik kon snel en eenvoudig bestellen en ondanks de vertraging ivm Corona, werd het pakketje toch nog snel geleverd. Erg blij mee !

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Alles netjes verpakt.

Geweldig! Echt!!

Gewoon heel erg tevreden! Nog nooit problemen gehad! Bestellen en zonder problemen binnen paar dagen in huis!! Ga vooral op deze manier door! Thanks fijne dag!! Sandra van Essen

Super snelle bezorging

Mijn bestelling is uiterlijk 2 dagen later in huis.

Was keurig op tijd

Erg lekker

Prima geregeld, bestelling werd heel vlot verwerkt en netjes afgeleverd

Bestelling wordt snel afgehandeld en verstuurd. Ik ben zeer tevreden

Betrouwbaar en discreet

Zeer bekwame vrouw, die je fantastisch begeleid tijdens het afvallen/aankomen.

Snelle en eerlijke service en ook de prijzen zijn top. En zal zeker weer bestellen. Snelle levering.

Top site en goede service

Ben zeer tevreden over de site en ook de Service is top , snelle levering en goede uitleg. Ben erg tevreden!!!

Super.

Super goed.

Snelle levering, fijne service

De levering was snel en ik kon alle stappen volgen tot het pakket bij mij was. Fijne prijs voor de potten. Toen ik daarna nog belde, werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Prima en snelle service

Na bestelling wordt de levering in keurige verpakking snel geleverd. Zijn er tevreden mee

Goede prijs en snelle service.

Mijn bestelling super snel geleverd goed verpakt en alles aanwezig.

Super levering en goede info!!

Top bedrijf!! En goede producten, ga ervoor!!

Mijn bestelling is een keer beschadigd overgekomen Toen had ik met 1 dag de nw bestelling Top hier hou ik van

Makkelijk en snel besteld

Makkelijk bestellen, na enkele dagen in huis

Goede levering

Het is snel geleverd

super levering

ben zeer tevreden

Helemaal top

Helemaal super. Voor mij goedkoper als dat ik het via iemand moet doen scheelt mij vaam gewoon 20 euro per pot. Snelle levering en veel keuze

Snelle levering en fijn dat er een magazine met tips bij zat.

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.