Snel en voordelig

Voordelig en snel geleverd.

Doet wat t beloofd

Doet wat t beloofd

Fijne site duidelijk

Nvt

GOED EN SNEL GELEVERD

Volgende keer gaan we weer bij je bestellen

Supersnelle service

Gemakkelijk online te bestellen. Goedkoop.

Duidelijke website

Website is duidelijke en online bestellen gaat prima op deze manier. Normaal is de levering sneller dan nu.

ben helemaal blij!

Snelle levering ondanks deze roerige periode! alles ging gewoon vlot en snel producten zijn ook helemaal goed. En die chocola vind ik echt lekker!

Snel antwoord op vraag en snelle service.

Product bevalt zeer goed

Snelle levering en betaalbaar

Duidelijke website, snelle bezorging

Goede prijs en snelle bezorging

Geen moeilijkheden en op tijd geleverd tegen een scherpe prijs.

Zie hier boven.

Professionele en snelle servies

Ik vindt de Herbalife all veel jaren lekker en gezond en deze website is goed georganiseerd en makkelijk te begrijpen.

Topper

Eenvoudig bestellen, goed product, snelle beantwoording en verzending. Zeer tevreden en zeker de shop voor een volgende bestelling!

Prima geregeld aanrader

Uitstekend.

Snelle levering en goede prijs. Zeer tevreden...zoals het overal hoort te gaan!

goede prijs voor kwaliteit producten

goede prijs voor kwaliteit producten word goed op de hoogte gehouden van de bestelde producten wat betreft levering bij bestelling krijg je ook meteen een bevestiging per mail word per mail op de hoogte gehouden van nieuwe producten, acties enz.

Perfect!

De service is prima de levering snel en volgens afspraak producten zijn natuurlijk fantastisch maar dat spreekt voor zich! Ik raad deze Distributeur zeer aan

Super fijne site. Puntensysteem werkt fijn en overzichtelijk. Ben altijd tevreden met mijn levering. Netjes en super snel!

Makkelijke en overzichtelijke site, snelle service en eerlijk qua prijs. Grote keuze in producten dus helemaal top geregeld!

Via WhatsApp contact gehad , snelle, goede service

Snelle levering en een goede prijs

Sinds een paar maanden bestel ik via Herba-shop. De producten worden snel geleverd en hebben een goede prijs! Door de korting bespaar je nog wat en je spaart punten. Ideaal! Een aanrader

Hoi, goede service en snelle levering en zeker in deze tijd en uiteraard ook een goede prijs

Duidelijk & vlot met reageren.

Deborah reageert vlot terug bij vragen, en ook de producten van Herbalife worden tegen redelijke prijzen aangeboden. Ook de levering van de producten ging vlot. Prima adres voor uw Herbalife aankopen!

Erg tevreden

Jaren geleden herbalife gebruikt, maximaal resultaat. Na telefonisch uitleg aan Deborah wist ze precies waar ik met eigen voeding niet mijn resultaten ging halen. Debora bood aan mij te helpen met mijn nieuwe journey. Zonder wegen en meten vind ik het een fijne service! 👌🏼

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.