Vlotte afhandeling

Zeer positief

Goede positieve ervaring wat levering en communicatie via mail betreft

Is echt top

Het is alleen jammer dat het niet de volgende dag geleverd word soms is dat het handiger maar verder goede levering

De site is duidelijk. Kreeg korting bij afnamen van 3 verpakkingen. En super snelle levering. Bestel zeker nog een volgende keer!

Snelle verzending en duidelijke website

Ik had het pakje snel in huis! Goede service van een betrouwbare ‘site’! Ga hier zeker nog meer bestellen. Groet Ronnie Claessens

Ik vind het Fijn dat ik snel geholpen ben en de levering kreeg ik net bericht er nu aankomt klasse

Snelle service geweldig en makkelijke betaling Bedankt Debora klasse

Top service!

Ik werd goed op de hoogte gehouden, ondanks de zaken omtrent corona. Ik zal zeker nogmaals bestellen.

Prima service!

Snel in huis ... ik kan beginnen 😃

Prijs is goed en ik ben zeer tevreden! Ik bestel al een tijdje bij Debora en wanneer ik een vraag heb krijg ik altijd snel een reactie van haar wat ik zeer fijn vind

Makkelijk te bestellen; snelle levering!!

Producten zijn overzichtelijk te vinden, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede service met de laagste prijzen!

Erg tevreden met de service, altijd snelle levering, en dat voor de laagste prijzen! Er is geen betere!

Goede producten, betaalbaar, en ook altyd goede informatie en uitleg.

super

Snelle service en klantvriendelijk

Keurige levering

Altijd een keurige levering en zonder verzend kosten!

heel goed en betrouwbaar

Alle producten altijd op voorraad, bestellingen worden snel en netjes geleverd, veel nuttige achtergrond informatie op de web site

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Supersnelle levering

’s Middags besteld en de volgende morgen al in huis! Dankjewel voor de snelle levering, ondanks alle Corona perikelen.

Prijs kwaliteit levertijd en service perfect!

Altijd hele snelle levertijd, binnen een dag antwoord op een vraag of reactie soms al binnen een uur. Zeer tevreden TOP

Vandaag besteld morgen in huis

Goede ervaring

Super snelle service. Alfijd blij als ik op laatste moment wat bestel, dat ik t 2 dagen later al in huis heb. Dank je wel.

Snelle levering goede prijs

Levering binnen 2 dagen in huis. De prijs is prima en scheelt behoorlijk met de adviesprijs.

Ik ben zeer tevreden over de bezorging van mijn bestelling!

Mijn ervaring met deze Herbalife Shop is dat de prijzen van de producten een stuk goedkoper zijn dan bij degene waar ik het eerst kocht. Ik begrijp dat niet. Waarom zoveel verschil??

Snelle levering en prijs

Vlotte bezorging en leuke kortingen

Uitstekend!

Snelle service en hoge korting waardoor de producten goedkoper zijn dan bij andere leveranciers.

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.