Super service

Duidelijke site. Supervlugge levering👍🏻

Top Service voor fijne prijzen

Ik ben al jaren PDS patiënte en ben superblij met de herbalife producten. Bij deze webshop zijn ze ook fijn geprijsd!

Prima producten en snelle service

Mooie producten tegen een lage prijs, ook is er een spaarprogramma voor extra korting!

Super!!

Altijd snelle levering, goeie korting en het spaar programma is ook een leuk idee. Dankjewel weer voor de goeie service. Graag tot een volgende keer.

Altijd super

Ik ben zeer tevreden met de producten. De voorradigheid op deze site is erg goed. Nieuwe smaken zijn hier ook altijd te vinden. Aangename prijzen, snelle verzending. Vriendelijke eigenaresse.

Alles in orde. Volgens bestelling uitgevoerd en tijdig geleverd

bestelling eenvoudig op te geven en levering prima in orde.

Goede informatieve service.

Goede prijs verhouding en snelle levering.

Prima service en snelle levering

Leveringen gaan prima op tijd. Begeleiding heb ik geen nodig omdat ik alleen de shakes gebruik. Niet om af te vallen maar voor de eiwitten die erin zitten.

Snelle levering. Ik ben super tevreden.

gewoon corecte ahandeling van het besteld

dik in orde

Snel en keurig

Snelle levering, normale prijzen. Prima in orde.

supersnelle bezorging

Pakket compleet, snelle bezorging.

Goede service, snelle levering

groot aanbod, snelle levering

Ik vond wat ik zocht, voor een goede prijs en de levering was snel!

Super ervaring

Super gemakkelijk bestellen met een super korting En super snelle levering !! Dank u voor de super service !!👍👍👍

Mijn bestelling is vlot afgeleverd, goed ingepakt en ik ben tevreden met de prijs. Ik ga voortaan bestellen bij Herba Shop!

precies volgens afspraak en ook levering van producten op tijd

via de website de producten besteld en deze zijn volgens de voorwaarden ook op tijd geleverd.

Prima, zeer tevreden

Ga zo door.

Uitstekende service

Snelle goede service en uitstekende klachtenafhandeling

Snel en duidelijk

Bestelling was binnen no time binnen

Snelle en goede levering!

Bestelling wordt snel geleverd, super!

Snel en voordelig

Bestellen gaat makkelijk via de site. Producten zijn voordelig en worden snel geleverd.

Super goede service !

Heel netjes en correct geïnformeerd over het product en snelle sevices. Netjes en op tijd bezorgd ! Bedankt !! Zeker voor herhaling vatbaar 👍

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.