TOP!

Ik kan alleen maar positief zijn over deze Herba-shop. Dit gezien de prijs, de manier waarop er betaald kan worden (alle manieren, zelfs achteraf) en de punctualiteit en informatie wat betreft de bezorging. Alles gaat zoals van te voren afgesproken. Bezorging op een ander adres is ook mogelijk. Ik laat het pakket op mijn werkadres bezorgen, omdat ik daar overdag aanwezig ben en zo altijd het pakket kan aannemen.

Super service

Super service en snelle levering zeer tevreden

Top snel geholpen.

De volgende keer alleen bij jou bestellen kan het iedereen aanbevelen.

Herba- shop maakt waar wat ze belofen aan service

mijn ervaring met de Herba - shop is dat we altijd een snelle en correcte aflevering van onze bestelde artikelen hebben

Goeie service Snel betaalbaar en vriendelijk.

Was uitstekend

Correct en zeer goed behandeld

Goede prijzen en goede service

Goede prijzen en goede service

Super snelle levering

Erg te vreden over de snelle levering. Volgende werkdag al geleverd, waardoor ik gelijk kon starten :)

Duidelijke site. Snelle goede levering!

Super.snel en correct

Snelle afhandeling van de bestelling

Goede en snelle service

De website is overzichtelijk en krijgt meteen korting. En tevens spaar je extra punten. Snelle en goede levering.

Zeer snelle verzorging van bestelling.,

Netjes en snelle levering van mijn bestelling.

Prijs/service top!!!

Geweldig en super service

Heel snel een reactie en bestelling snel verzonden Alleen jammer dat het wat langer onderweg was

Zeer tevreden met de service van Herba-shop: goede prijs, snelle levering

Zeer tevreden met de service van Herba-shop: goede prijs, simpel bestelproces, een website die goed werkt en snelle levering.

Snel, goedkoopst, goed

De website is makkelijk te vinden, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Alles prima geregeld!

Prima gegaan!

Prima snelle service

Bestelling altijd de volgende dag binnen en altijd compleet en in orde, dus erg tevreden!

Reageert snel op bestellingen en levert volgens afspraak

Reageert snel op bestellingen en levert volgens afspraak

Snelle levering, alleen jammer dat het via dpd gaat.

jammer dat het niet met post.nl kan! Die bieden beter service dan dpd. Daar heb ik slechte ervaringen mee.

Tevreden

Bestellingen worden op tijd gestuurd, mooie actie online.

Zeer goed.

Zeer goed . Kan niet beter daarom 5sterren 10+Gr Wim.

Handige website om snel en goed Herbalife producten aan te schaffen met goede service

De kortingen zijn heel aantrekkelijk en snelle betrouwbare levering met DPD verzenddienst.

Supersnelle levering.

Ik ben ontzettend blij met de supersnelle levering van de producten. Alles is ook goed verpakt. Top.

Hoge korting en snelle service

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.