Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij hebben nu 4 kledingrekken thuis van Kerklau. De rekken die ook geschikt zijn voor motorkleding en trouwjurken. Heerlijk om te zien dat er geen buizen doorhangen en dat het rek een heleboel hangruimte heeft. Supersnelle levering.
4 February 2026
Ria
Lelystad
17 November 2025
Yvon
Hengevelde
duidelijke website, snel verstuurd en binnen 10 minuten de factuur in mijn mail. de bestelde verrijdbare kledingrekken zijn zeer stabiel. Top bedrijf en zeker betrouwbaar.
31 January 2025
mjh didden
brunssum
Donderdagmiddag besteld en vrijdag ochtend keurig afgeleverd. snelheid van levering. keurig ingepakte spullen. en professioneel afgeleverd door GLS top niet zo gehaast.
30 January 2025
C. Linders
DEURNE
Heel snelle levering van een kwalitatief produkt
28 August 2024
Annik
Bredene
Bestelling snel in huis en aankoop is van zeer goeie kwaliteit
13 August 2024
Frits
Nijkerk
Goede kwalitiet.......nooit meer een kleding rek kopen bij...blokker, of waar dan ook. Hier krijg je echt waar voor je geld. Alles is gewoon perfect. Ik heb al drie keer van hun iets bestelled... Er is geen betere!
14 February 2024
Doorn
14 December 2023
hub
Helden
Kledingrek van goede kwaliteit! Geen gammel ding! Prettig dat je de hoogte kan veranderen. Binnen een paar minuten in elkaar gezet. Dat is ook heel fijn. Goed ingepakt. Kwetsbare delen extra stevig ingepakt!
29 November 2023
Rene
Leiden
Zeer snelle levering, goede kwaliteit!
29 November 2023
Inge Cobelens
Lisse
Prima informatie en vriendelijke chauffeur.
30 August 2023
Irm Vogels
Helmond
Snelle en correcte leveringen.
17 August 2023
Theo
Hechtel-Eksel
super snel en goed verpakt.
17 August 2023
Amstelland Totaal Techniek BV
Amsterdam
Ik had een paspop/damesbuste besteld. Door een vergissing werd het verkeerde model geleverd. Probleem gemeld, de volgende dag al had ik de juiste paspop in huis!!! Straf, wetende dat de verzending van Nederland naar België moest!!! En de paspop? Super tevreden mee!!!!
22 March 2023
Marleen
Welle, België
Ben heel blij met mijn kledingrek en de snelle levering.
20 March 2023
Wil Schoonderbeek
Ede
Snelle levering zeer tevreden
30 November 2022
Erik
Enschede
Super vriendelijke uitleg gekregen én een extra hoes. Deze is nodig want ik ga de pop een beetje smaller maken, tot maat 40-42. Het is echt een mooie en bruikbare paspop. Ik ben zeer tevreden!
18 August 2022
Veronique Sterckendries
Hasselt
je voudrais acheter des mannequins avec leurs supports numéro d'article MKG013. je ne trouve pas cet article sur votre site. Merci
18 May 2022
vlot en correct
29 March 2022
Leen
Asse
Eindelijk een stevig en degelijk kledingrek. Makkelijk in elkaar te zetten, goed geprijsd en snel bezorgd!
10 March 2022
Constance
Bassevelde
Na bestellen zeer snelle levering. Product is volledig volgens beschrijving
24 February 2022
Wim Dijkstra