Snelle levering en goede producten

Heb nu al enkele keren via haaroutlet.nl besteld en vindt dit erg prettig werken. De levering is snel en professioneel en de producten zijn uitstekend. Ik bestel voortaan altijd via haaroutlet.nl

Top bedrijf

Snel geleverd en goede producten, voor een betaalbare prijs!

Snelle goede service.

De ene dag besteld en zeer snel in huis.

Netjes en snel

Producten worden snel geleverd

Niks te klagen.

Rond kerst een aantal producten besteld. Transactie ging soepel, site is overzichtelijk en het pakketje was zeer zorgvuldig en veilig verpakt. Verzending duurde eventjes (Een week of 2), maar dit is niets anders dan begrijpelijk in rond deze periode.

Mijn bestelling keurig afgeleverd!

Tsja, je kiest, besteld en het komt dan bij je thuis. :-) Valt niet heel veel over te vertellen. Ruime keuze.

netjes geleverd

Prima om zaken mee te doen, met een nette prijsverhouding

Geel haar na keratine behandeling!

Ik heb de Braziliaanse keratine behandeling voor thuis gekocht... Mijn haar is geverfd en zoals in de advertentie bij bol.com was dit geen enkel probleem... resultaat geel haar en verschrikkelijk droog!

Snelle verzending

Snelle verzending, aantrekkelijke prijs. Het enige dat mist is een update over de status van de bestelling.

Goed, snel en voordelig!!

Al een tijdje klant bij Haaroutlet.nl, altijd goede service en snelle levering voor een scherpe prijs!! Jammer dat deze keer niet alles in voorraad was😔.

Ondanks de feestdagen had ik mijn pakketje de volgende dag al in huis top!!!

Uitstekende prijs

zeer goede ervaring, een klant erbij.

Voor het eerst besteld. Geen klachten. Alles keurig geleverd en dat voor een prima prijs! Ik ga volgende keer weer bij haaroutlet bestellen.

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Goede producten voor mooie prijzen

perfect

Ik heb een zeer goede ervaring met de haaroutlet Goede producten tegen een goede prijs verzonden naar Belgie.

makkelijke website, vlotte levering

Goede producten tegen geringe verzendkosten vlot thuisbezorgd.

Vlotte levering

Snel geleverd..

Alles vlot geleverd.

Goede site, vlotte levering.

Snel geleverd en goede keus in producten netjes verpakt ik ben een tevreden klant

Goede en snelle service

Ik heb een zeer goede ervaring met de haaroutlet. Snelle reactie op mijn vraag en deze is heel netjes afgehandeld. Top!

Top shop

Snelle nette levering

super

zeer goed en correct verzorgde bestelling

Duidelijke website, geen verzendkosten en snelle levering

Ik wist welk artikel ik wilde bestellen dus hoefde niet veel te surfen. Ik kwam vrijwel direct bij de, voor mij nog onbekende, Haaroutlet terecht. Wel eerst een aantal zaken gecheckt, waarbij ik het plezierig vond dat er een contact-/vestigingsadres stond vermeld op de site. De leveringsdatum was conform afspraak: 2 dagen. Ik ben tevreden, dus een volgende keer bezoek ik eerst de site van de Haaroutlet

Millsebaan 11

5402LV Uden