een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

na de duidelijke site bezocht te hebben , bestelling geplaatst en correct, en snel ontvangen

Keurig verpakt mooie prijs en netjes op tijd geleverd

Geweldige webshop

Snel geleverd, overzichtelijke site!

Makkelijk zoeken op de site, duidelijk hoeveel er nog in voorraad zijn. Bestelling snel geleverd, keurig verpakt! Top dus :-)

Super eerste ervaring met bestelling

Duidelijke site, makkelijk zoeken en makkelijk bestellen. Perfect per email op de hoogte gehouden van hele bestelproces vanaf bestellen tot afleveren!

Goede producten en prijzen

Scherpe prijzen en prima klantenservice

Scherpe prijzen en boven een bepaald bedrag gratis verzending. Ik kon een accessoire op de site niet vinden en na een mailtje werd dit gratis meegezonden met de shampoo die ik bestelde. Prima klantenservice dus!

Fijn webshop met scherpe prijzen en een duidelijke site . Heel tevreden!

Vlotte levering en prima product

Top product! Heel blij mee!

Ik ben heel blij met dit product!

De prijs is goed en de levering gaat snel. Bezorging is ook keurig!

Super snel!

Er stond levering 1 a 2 werkdagen, maar ik had het de volgende dag al in huis! Super snel dus!

Snel en voordelig

Heeft datgene wat ik nodig had en had leuke aanbiedingen. Snel geleverd.

Product was niet leverbaar maar is keurig opgelost

Veel keuze in kwalitatief hoogwaardige producten

Aanbod van heel veel producten voor schappelijke prijzen en klantgericht indien er telefonisch contact is. Snelle en correct levering. Kon alleen een bepaalde kleur niet kiezen in keuzemenu terwijl de kleur toch voorradig was. Medewerker heeft direct gebeld en alsnog het product toegezonden.

zeer positief

Keurige afhandeling

prima product, top prijs, snelle levering

ik koop nooit producten meer bij de kapper, hier gewoon 10 euro goedkoper

Topservuce

Haar serum van L'oreal expert lipidium besteld en is ook goedkoper dan in de winkel ..na het produkt netjes ontvangen te hebben wilde ik nog zeker weteb dat het geschikt is om dus met de stijltang te gebruiken..het was buiten kantoortijd dus had ik een sms gestuurd en kreeg daar vervolgens netjes antwoord op Dus erg bedankt en zal zeker vaker kijken voor haar produkten!

Goed en netjes geleverd

Stuk goed koper dan bij de kapper

Snel goedkoop dus top

Voor dezelfde verf betaal ik in de winkel 5 euro meer voor. Haaroutlet is dus echt inclusief de verzendkosten 5 euro goedkoper.

Prijs/kwaliteit/levering prima

Bestelling gedaan en de volgende dag keurig de levering gekregen.

Snelle afhandeling

Prima wat ik zoek. Ik mis wel Keune speciaal voor gekleurd haar

Snelle levering!

Prima prijs kwaliteit en levering

Helemaal goed

Snel en goed

Heel vaak bij haaroutlet gekocht. Altijd snel en goed! En betaalbaar ook.

Millsebaan 11

5402LV Uden