zeer snelle levering

Een goede service en snelle levering

Snelle levering en goede prijs.

Zeer tevreden.

Goede prijs - kwaliteit verhouding en een snelle verzending.

Snelle correcte levering

Fijne website. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering. Tijdens het hele proces word ik goed op de hoogte gehouden.

Groot aanbod professionele producten voor een goed prijs Leuke aanbiedingen

Perfect service

Verliep.heel vlot

Goed behandeld

Goede afhandeling

Goeie service en prijs

Super snel en voordelig

Snelle levering en voordelig in vergelijking met andere websites. Zeer tevreden

Snel en efficiënt afgehandeld

Zeer snel afgeleverd en betrof een goede prijs In vergelijking met andere websites

Alles perfekt!

Perfekter Service, alles bestens! Sofort Bestellbestätigung per e-Mail. E-Mail auch bei Versand. Schnelle Lieferung, super verpackt!

Geen contact mee te krijgen

Bij bestelling kleine fout gemaakt bij een kleurcode van verf. Direct gebeld naar 2 verschillende nummers, zowel mobiel als netnummer, minimaal 5x.Geen contact kunnen krijgen. Voicemail ingesproken, geen reactie. Mail gestuurd, geen reactie. Wel steeds mails gekregen van uw bestelling is ontvangen, ingepakt, verzonden... Nu inmiddels bestelling in huis en nooit meer een reactie gehad. Ik bestel hier nooit meer!

Service super.

Goede prijs en snelle levering

goed en goedkoop

veel goedkoper dan in België, vlotte afhandeling van de bestelling

Alles snel en goed geregeld

Goede ervaring

De bestelling is goed verlopen zoals afspraak

goede en snelle bzorging van goede producten voor een godkope prijs

Aanrader!

Voordelig, snelle verzending en goed verpakt.

Snelle levering!

Snel en voordelig.

Een snelle levering en voordelig. Je wordt goed op te hoogte gehouden van de zending. Top!

Voordelig en snel

Product was binnen 2 dagen in huis. De besteldienst heeft niet eens de tijd gehad om te laten weten wanneer ze zouden komen ;)

Goede prijs, snelle levering

De hair gel was bij haaroutlet.nl toernooi. De levering was nog sneller binnen dan werd opgegeven!

Duidelijk en snel

Jammer dat ze niet alles konden leveren wat ik graag wilde hebben

Millsebaan 11

5402LV Uden