Correct

Prima service snelle levering

Product van BC wat ik nergens meer kon krijgen hier gelukkig wel metten maar voorraad ingeslagen

Bestelling goed en netjes op tijd geleverd

Ik heb een tondeuse besteld en kreeg hem naar 3 dagen binnen ik miste een maat Kammetje in de doos maar die word in behandeling ik krijg een nieuw kammetje toegestuurd 👍

Super service en snelle bezorging!

Dit was de enige website die nog de oude lijn van Wella verkoopt. Ik ben daar enorm blij mee omdat ik de nieuwe lijn niet fijn vind!

top service

snel bezorging , goed product

Doos te klein

Het was een vlotte levering enkel was de doos te klein of de bussen te groot met als gevolg dat er een kop is afgebroken van 1 bus die dus moeilijk buirbaar is geworden.

Eindelijk het originele haarproduct kunnen bestellen ipv namaak!

Ik was super lang opzoek naar het originele haarproduct van TIGI bedhead foxy curls. Veel websites verkopen namelijk een aangepaste variant, nieuw uiterlijk maar ook met een nieuwe formule haarcrème er in, en die nieuwe formule is 3 keer niks! Ik ben zo blij dat ik via deze website het originele product heb kunnen bestellen!!

Zoals je het graag wilt

Snelle levering en meer dan ik besteld had!

Super snelle levering (ondanks corona) en heel fijn alles netjes ingepakt. Er zat zelfs een extra pomp bij de shampoo van 1000ml en dat was echt wel handig! Ik bestel zeker nog bij jullie!

Nette snelle levering

Zeer prettig. Producten als omschreven en snelle levering. De site wordt zeker toegevoegd aan mijn favo lijstje

Tevreden

Mijn bestellingen goed en snel ontvangen

Goed!

Besteld voor een kennis en alles snel in goed orde ontvangen , bedankt.

Super snelle en correcte levering!

Super snelle en correcte levering

Zoals beloofd de volgende dag in huis!

Supersnel

Wordt beloofd binnen 2 werkdagen. Op vrijdag besteld, zaterdag in huis. Geweldig.

Dit is de eerste keer dat ik wat besteld heb maar het is me zeer goed bevallen! Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden!

Prima shop goedkoop en leuke aanbiedingen

Er zijn leuke aanbiedingen goede service. Mijn pakket was ook binnen 3 dagen het is een top shop

Goede levering

Shampoo ontvangen. Mooie prijs

Goed verpakt, snel geleverd.

Snelle levering, faire prijs, leveringskost aan hoge kant en webinfo te beperkt

Igora Royal kleuring + verfborsteltje besteld, netjes op tijd geleverd tegen een faire prijs. De leveringskost was in verhouding wel aan de hoge kant (de spulletjes zaten ook in een veel te grote doos). Wat op we website niet vermeld stond bij het product was dat je deze eigenlijk enkel kan gebruiken met de Igora Royal ontwikkelaar...die hadden we dus niet.

Spullen worden vlot en netjes geleverd.

Netjes en snel geleverd

Was helemaal top en snel

Helemaal snel en tevreden was ik

Perfekt.

snel en adequaat, leveringskosten zouden beetje omlaag kunnen.

prima. ik zou er in de toekomst weer gebruik van maken.

Millsebaan 11

5402LV Uden