Pluspunten

Uitstekende wijnen, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, heel eenvoudig online te bestellen.

De mogelijkheid zowel datum als dagdeel voor aflevering bij de bestelling op te geven lijkt een unieke service. Helaas is de werkelijkheid anders bijv. aflevering toegezegd voor 12 uur komt om 5 uur. Wellicht beter geen beloftes doen die niet nagekomen kunnen worden.

N.v.t

Pluspunten

Snelle gratis levering

Pluspunten

Heb nog maar een flesje geproefd, maar daar heb ik zeer van genoten! Levering was ook prima.

Vind de smaakomschrijving op de fles toch wat summier.

Pluspunten

Snelle levering. Ik had een proefpakket. Was zorgvuldig samengesteld (alle wijnen voor herhaling vatbaar overigens) inclusief de dvd Kissed by the grape (die ik nog niet gezien heb ;-)) over het verhaal achter organic wine. Heb inmiddels 'Just Fucking Good Wine' al een paar x cadeau gedaan.

Pluspunten

snelle service en meedenkend personeel. heel attent

Pluspunten

Levering prima

De rode wijn Tempeanillo besteld die een hele goede beoordeling heeft gehad maar ik vind deze erg tegenvallen. Morgen de witte Viognier proeven.

Pluspunten

Gemakkelijke bestelprocedure, prompte levering binnen 48 uur. Prima verpakking en accurate bezorging. En dan ook nog voortreffelijke wijnen!

Op de ingeslagen weg doorgaan!

Pluspunten

Biologisch, enthousiast, goede wijnmakers, goede prijzen, prettige PR, mooie winkel.

De naam van de rode/witte wijn 'a fucking good wine' vind ik niks. Mijn kleinkinderen keken me zeer bevreemd aan; zij mogen deze woorden niet gebruiken en dan staat het op een wijnetiket. Dit soort humor is m.i. voor het gesproken en niet het geschreven woord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk biologische wijn Plus punt is gratis levering Heb een proefpakket gekozen Sommige wijn wat wrang de Baobal is erg lekker

Scherpere prijs stelling Of belonining voor trouwe klanten met bijv extra korting oid

Pluspunten

prima wijn en goede promotie biologisch vind ik erg belangrijk, ga voor d wijn nu naar een winkel in Deventer

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

Goede kwaliteit wijn ( biologisch ) en goed geprijsd , goede thuis bezorg service .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede informatie

niets

Pluspunten

Het enthousiasme in woord en beeld is in overeenstemming met de smaak van de wijnen die ik proefde

ik zou het niet weten

Pluspunten

Goede wijn lekker biologisch. Goede bezorging

Pluspunten

geen aanmerkingen op kwaliteit, prijs, levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb onlangs 12 flessen Tempranillo organic Navarra 2014 gekocht. We hebben inmiddels 7 flessen geconsumeerd, waarvan we er 2 hebben moeten weggooien, omdat ze niet te drinken waren. Azijnsmaak met heel veel droesem onderin de fles. Wij zij zwaar teleurgesteld. Ik bestel veel wijn via internet, maar dit was ons nog nooit overkomen. Ik hoop dat de volgende 5 flessen goed zijn

Pluspunten

Snelle levering Goede wijn

Pluspunten

snel op tijd en gratis geleverd!

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.