Pluspunten

Heerlijke en betaalbare biologische wijn. Handige bezorging aan huis op een moment naar keuze.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle gratis levering

Pluspunten

Snelle levering, heerlijke wijn en ook nog zomaar een leuke attentie, wat een verrassing!

Pluspunten

mooie site, lekkere wijnen en biologisch

?

Pluspunten

Aandacht voor de klant. Evt. onduidelijkheden worden ter plaatse opgelost. Prima wijn (de eerste bio-wijnen sinds vele jaren die ik lekker vind) voor een goede prijs.

Pluspunten

Prima wijnen Snelle en attente service

Nog geen

Pluspunten

heerlijke wijn, bio, sympathiek, zeer fijne service

nix,noppes,nada

Pluspunten

goede service. goed product, persoonlijke benadering

Pluspunten

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Mooie producten, dus. Aansprekende huisstijl. Snelle en vriendelijke bediening. Een vernieuwend en fris bedrijf!

Houd de Verdildruif er in!

Pluspunten

Zeer attent, vriendelijke 'toon' in mail maar ook in de teksten op internet, toegankelijk.

Het uitbreiden van het aantal verkooppunten! :-)

Pluspunten

Persoonlijk; stipt; kwaliteit

Pluspunten

Neleman verkoopt heerlijke biologische wijnen voor aantrekkelijke prijzen. De service is prima en persoonlijk, de wijnen worden goed en snel geleverd. Wij zijn heel erg tevreden, Neleman is onze vaste leverancier geworden.

Pluspunten

Heerlijke wijnen, zeer goede service, snelle bezorging

Pluspunten

Persoonlijk. Heerlijke wijn.

Bel mensen na op het moment dat ze het proefpakket hebben besteld ipv een evaluatieformulier. Mooi moment om een bestelling op te nemen.

Pluspunten

Uitstekende wijnen Korte lijnen, persoonlijk contact mogelijk Snelle levering

voor mij als particulier is een mailing van 1 x per 3 maanden voldoende nu komen er te veel mails van Neleman binnen, gaat me ergeren merk ik.

Pluspunten

Wijnen zijn prijswaardig met bovendien regelmatig aanbiedingen De leverdatum is sinds kort bekend met de mogelijkheid om het dagdeel te kiezen

Svp aangeven in welke doos de leverbon en het eventuele presentje (b.v. kurkentrekker) bijgevoegd.

Pluspunten

Wijn is lekker. Eindelijk een witte wijn waar mijn maag tegen kan en die ook nog erg lekker is. Goede communicatie, dat ook.

Pluspunten

prima kwaliteit producten; bestelservice heel goed: lage (soms geen) verzendkosten; keuze afleveringsmoment mogelijk; snelle afwikkeling bestelling

Pluspunten

Aantrekkelijk concept, biologisch, fijne wijnen, modern gepresenteerd en prettig geprijsd. Veel persoonlijke aandacht en snel geleverd, zonder extra kosten. Onderscheidend wijnbedrijf! Voor mij speelt daarnaast de belangrijke factor dat de wijnen op een vegan manier zijn gemaakt: zonder gebruik van materialen afkomstig van dieren. Dat drinkt wel zo lekker!

Geen. Of het moet de rosé zijn, want die is niet zo goed bevallen. Te zoet in geur, geen afdronk, niet prettig, haast chemisch, te 'lammig'. Kan wel wat verfijning gebruiken. Verder zijn de geproefde wijnen allemaal dik in orde, met de Bobal als favoriet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijkheid

Alle Emails beantwoorden

Pluspunten

Goede kwaliteit wijn voor een eerlijke prijs. Voornamelijk Biologisch en zelfs sulfietarm. Snelle, zorgvuldige levering.

Uitbreiding assortiment.

Pluspunten

Heerlijke wijnen!

Etiketten zien er niet uit.

Pluspunten

heerlijke witte wolk Verdejo, snelle en stipte levering

Pluspunten

zeer goede wijn en prettig verder geen gedoe

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.