Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Goede wijn!

bezorgdienst! Aanvankelijke dag werd de wijn niet op het juiste tijdstip bezorgd en na bellen zouden de vier dozen alle op een ander tijdstip bezorgd worden.

Pluspunten

heerlijke wijn, goede service, sympathiek bedrijf

groei niet te hard...

Pluspunten

Hoge kwaliteit Milieuvriendelijk Snel Betrouwbaar

Pluspunten

goede wijn, vrolijk gebracht door fietskoerier

computerprogramma haperde,waardoor bestellen beetje rommelig werd

Pluspunten

Peleman levert supersnel en de aflevering gaat per fietskoerier. Heel milieuvriendelijk. De kwaliteit van de door mij geproefde wijnen is prima. Ze zijn hun geld waard. Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De aangeboden wijnen zijn prima

Bij de verzending worden toezeggingen niet waargemaakt en de gebruikte track- en tracesystemen zijn een rommeltje.

Pluspunten

Lekkere organische wijnen, snelle levering met duidelijke informatie

Geen. houden zo

Pluspunten

Heerlijke wijnen met een mooie uitgesproken smaak, klantvriendelijk, supersnel in huis en ook nog eens biologisch, wat wil je nog meer.

??

Pluspunten

Prima prijs-kwaliteit verhouding; bezorging per fietskoerier; eerlijke wijnen.

Pluspunten

Goede wijk, snelle levering. Prima

Pluspunten

Wat verkopen ze toch heerlijke wijnen! Al een tijd een tevreden klant van Neleman. De rode Cabernet-Bobal was een regelrechte hit op ons feestje. Echt een heerlijke wijn. Ook de olijfolie die ze hebben is top.

De bezorging via een onderaannemer verliep helaas niet zoals gepland, maar dat kan gebeuren.

Pluspunten

goede wijn, goede prijs, prima bezorging

graag wat meer info over de wijnen zelf

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Coole houten verpakking! Wijn moet nog geprobeerd worden.

Doe de adressticker niet op de toffe houten verzendkist. Er blijft een soort lijm achter en de sticker is moeilijk helemaal te verwijderen. De koerier belde. 22.45 aan om te bezorgen. Beetje laat doordeweeks.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik heb eerder een proefpakket gehad dat goed bevallen was. Eerlijke, drinkbare wijn.

afhandeling van leveringsklachten: ik heb diverse malen gebeld en gemaild, maar er komt vanuit Neleman geen oplossing voor de wel betaalde maar niet-ontvangen levering.

Pluspunten

Heerlijke wijn, snelle levering

Pluspunten

Je kunt tijdstip van leveren zelf plannen

Pluspunten

Lekkere wijn, goede service

Pluspunten

Erg positief over de hele communicatie richting de klant. Ik liep toevallig de winkel binnen en was aangenaam verast over de visie en uitwerking. Fles kopen en daarna nog even proeven. 2 maanden later, na bestelling op internet opnieuw verrast door de innovatie van betalen, details in de afhandeling van die betaling enzovoorts. Ideal: buttons ipv drop down. Na betalen: speciale video over de visie. Kaartje in de doos met flessen, Fiets bezorger: allemaal goed doordacht in visie van de onderneming. Leuk om te zien dat Derrik snapt wat zijn doelgroep wil... :0

Leuk, 6 flessen Neeleman, maar geen idee bij welke gelegenheid ik ze het beste kan openen.. Gewoon voor de zuip, prima, maar ik kan me indenken dat er wel eet/drink combinaties te communiceren zijn?? Dus kleine combinatie suggesties zou ik een toevoeging vinden.

Pluspunten

Goede communicatie via wensite

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.