Pluspunten

Hoe leuk dat Neleman zijn heerlijke wijnen ook nog eens met de fiets laat bezorgen!

Pluspunten

Eindelijk een bedrijf dat écht laat blijken dat het 'maatschappelijk ondernemen' hoog in het vaandel draagt. Over de kwaliteit van de wijnen kan ik nog niets zeggen, want die hebben we nog maar net in huis en daar gaan we bij de gepaste gelegenheid eens rustig van genieten.

Een enquête over de kwaliteit van de wijnen liefst toesturen een aantal weken na de bestelling, zodat we er echt iets zinnigs over kunnen zeggen. We zijn niet zó verslingerd aan alcohol dat we de flessen onmiddellijk leegdrinken zodra we de bestelling in huis hebben... ;-) Intussen (25/8) de eerste glaasjes (wit) 'gedegusteerd' en die lieten de engeltjes over m'n tong fietsen!

Pluspunten

Mooie wijnen, goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer snelle levering

Pluspunten

Uitstekende wijnen voor redelijke prijzen

Pluspunten

Alles van bestellen tot levering verliep gesmeerd en dan ook nog zulke goede en biologische wijn.

Als je wijn aanklikt zou het mooi zijn per specifiek wijn te kunnen doorklikken naar een uitvoeriger beschrijving.

Pluspunten

Goed concept, prima wijn en een uitstekend en snel bestelproces,

Wijn die populair is niet meteen duurder maken

Pluspunten

kwaliteit, service

communicatie

Pluspunten

Eerlijk gezegd vind ik, dat ik nu nog geen beoordeling kan geven over dit bedrijf. De zes wijntjes waren bijzonder! De aflevering ging crescendo. Alleen is dit pas het begin, toch? Hoe houd je je klanten binnen boord?

Zie boven.

Pluspunten

Goede service nette prijzen

geen

Pluspunten

Lekkere wijn, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De wijnen zijn voortreffelijk

Terugkoppeling over onjuiste bezorging is slecht.

Pluspunten

Prachtige biologische wijnen voor zeer redelijke prijzen.

Heel graag de kans om zelf een proefdoos samen te stellen. We waren bv erg benieuwd naar de sulfietvrije wijn en hebben dus de kleinst mogelijke koop gedaan: een doos met 6 flessen. Maar die wijn spreekt ons helemaal niet aan, en dan zit je met 5 flessen nadat je die conclusie hebt getrokken. Zo zijn we nu erg benieuwd naar de nieuwe Nucli's, maar als we rood en wit willen proeven moeten we 12 flessen kopen. Maak het proeven gemakkelijker, alsjeblieft!

Pluspunten

Altijd snel, gratis en gied verzorgd bexorgt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heerlijke wijn en prima bezorging

niet na een bestelling een korting doorgeven, dat geeft een vervelend gevoel en een onbevredigend antwoord!

Pluspunten

Tot nu toe prima service, nog geen oordeel over de wijn

Ik vind de etiketten niet zo mooi

Pluspunten

Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding, smaakomschrijvingen zijn duidelijk, ondubbelzinnig en waarheidsgetrouw. Levering is fantastisch vlot en correct.

Ik hoop dat Neleman dit nog lang volhoudt. Mochten er mindere tijden komen, wees dan ook eerlijk en vermeldt het gewoon. Momenteel bouwen jullie een goede band op met trouwe klanten, die begrijpen tegenvallers en zullen jullie dan niet zo gauw in de steek laten!

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding, goede snelle levering, prima biologische duurzaam geproduceerde producten

geen

Pluspunten

Prima wijn;niks mis mee

bestelproces is niet helemaal oké;ik bestel wijn en tot tweemaal toe krijg ik een onterechte herinnering dat ik alsnog moet bestellen terwijl de wijn al in huis is.Daarna krijg ik een weer herinnering met als lokkertje dat ik extra 5% korting krijg.En dan voel ik mij bekocht want ik moet klaarblijkelijk eerst herinnerd worden voordat ik in aanmerking kom voor de korting.Dat is geen goed gevoel

Pluspunten

Heerlijke wijn. Acceptabele prijzen. Veel keuze. Leuke aanbiedingen.

Geen mail sturen dat er wat in winkelpand zit maar nog niet besteld. Dat is te zeurderig. Ook vond ik apart dat ik een welkomstcode kreeg die bij gebruik niet werkte. Bij navraag bleek die ingetrokken. Dat stond er niet bij toen ik hem kreeg.

Pluspunten

Overzichtelijke website met terzake doende info. Bestelproces is eenvoudig en je kunt zelf voor een bezorgmoment kiezen. Avond tevoren krijg je een SMS met het tijdsvenster van bezorging. Bezorger was zeer vriendelijk en netjes.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Hele lekkere wijn

Ik dacht 1 flesje olijfolie te kunnen krijgen maar dat was onmogelijk....

Pluspunten

Snelle en duidelijke uitlevering

Het lukte mij niet tussentijds de bestelling aan te passen wb de hoeveelheid flessen die ik van een bepaald merk wilde hebben, mogelijk dat dit anders kan>

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.