3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, snel, correct, sympathiek imago.

Net alles binnen, 1e fles nog niet eens opgedronken. Enquete komt te snel.

Pluspunten

Duurzaam & eerlijk

Pluspunten

Originele en duurzame bezorging via fietskoerier. Goed verzorgd pakket

(nog) niets

Pluspunten

snelheid, enthousiasme over eigen product, mooie "eigen" labels en ik houd van bio/vin nature. nu 1 wijn gedronken, de verdejo. vond ik goed, smakelijk, had van mij nog iets ruiger mogen smaken, iets meer nature. dat is persoonlijk natuurljik, de wijn proeft verder helemaal goed en in balans

een printje met de 6 wijnen + korte uitleg had ik leuk gevonden, maar kan alles natuurljk ook terugvinden online

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen, heerlijke wijnen en eigen stijl

Pluspunten

Derrick Neleman is een wonderbaarlijk bedrijf. Inventief, enthousiast en - minstens zo belangrijk - ook nog tot in de puntjes geregeld. Zo volg je je passie tot het uiterste. Ahum...

Er schiet me niets te binnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke website. Vlotte levering.

Meestal koop ik wijn bij Gimsel. Fietskoeriers prima maar .......afspraken die telefonisch gemaakt worden, worden niet aan koeriers doorgegeven. In dit geval veroorzaakte het geen problemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede advertentie, waardeloze service

De juiste bestelling afleveren misschien?

Pluspunten

Voldoet volledig aan alle verwachtingen.

Pluspunten

Uitstekende biologische wijnen. Correct verpakt en bezorgd op de door hen aangegeven tijd op milieuvriendelijke wijze.

Pluspunten

De wijnen worden qua smaakbeleving van te voren goed beschreven. Ondanks dat biedt het nog flink wat aangename verrassingen tijdens het zelf proeven. Wij maakten reeds kennis met de Bobal 100% en de Rosé Garnacha. Wat een wereld verschil met de biologische wijnen die we reeds kenden van de super en natuurwinkel, chapeau!!! De bezorging wordt vlot, stipt op tijd en met zorg uitgevoerd. Wij wonen op het platteland en vergeven het de bezorger dat hij niet op de fiets kwam! :-) Dit smaakt naar méér...

Blijf gedisciplineerd zo doorgaan en laat u niet verleiden tot ingrepen á la industriële wijnbouw als het niet lukt. De natuur zal ongetwijfeld een jaartje mindere wijnen opleveren, daarvoor moet u uzelf goed verzekeren. Wij, consumenten begrijpen dat alleszins en zullen u niet in de steek laten.

Pluspunten

Heldere, duidelijke site. Leuke cadeaupakketten. Snelle levering op handig tijdstip (op de avond!)

Pluspunten

Prima kwaliteit! Zuivere wijn zonder toevoegingen ( onlangs in het nieuws) . Uitstekende service.

Pluspunten

Prima website, keuzevrijheid bij aflevermoment.

De 2015 is helaas minder dan de 2014, die veel frisser was. De site geeft geen info over verschillen tussen jaargangen. Ik zou het fijn vinden wanneer die info wordt toegevoegd

Pluspunten

alert, vlotte behandeling, de rosé uit de proefdoos een dag later geproefd en geheel opgedronken: zeer aanbevolen!

Pluspunten

doet wat het belooft; betaalbaar leuke bezorging per fietskoerier

Pluspunten

Snelle uitvoering order. Heerlijke wijn

Pluspunten

erg snelle levering, ruim assortiment

Pluspunten

- fijn dat biologische wijn zowel betaalbaar als lekker blijkt te kunnen zijn!!! - prima dat de bezorger met de bakfiets kwam - keurige afhandeling

Pluspunten

Product: goed en sympathiek verhaal. Wijn met respect voor de wereld waar we in leven. En dat proef je. Geen doorsnee slobbersmaak maar een volle aardse druivensmaak. Prijs: betaalbaar en redelijk. Bezorging: supersnel (dezelfde dag!) en (milieu)vriendelijk met de Fietskoerier.

Bij de naam 'just fucking good wine' haak ik af, die ga ik niet drinken.

Pluspunten

Leuke aanbieding van biologische wijn, goede snelle service, fijn om uit te pakken, mooi tijdschrift erbij, en de eerste fles die openging was heerlijk. Ik verheug me op de rest.

Pluspunten

Twee wijnen geproefd tot nu toe. Erg tevreden. Leuke manier van bezorgen met de fietskoerier.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.