Pluspunten

Duidelijke website. Eerste proefresultaat stemt positief!

Pluspunten

De wijn heb ik nog niet geproefd, gedronken, en dat is wel het belangrijkste natuurlijk.... :) De wijn werd niet op de afgesproken avond bezorgd. Dit hoorde ik telefonisch vijf minuten voor de eindtijd (erg laat dus). Ik had hier geen problemen mee. Ik werd correct en vriendelijk aangesproken door de telefoon. De doos wijn werd op de juiste plek neergezet, die ik had aangekondigd bij mijn afwezigheid en de portiekdeur daarna netjes dichtgedaan.

Vooralsnog: Iets eerder bellen als het niet gaat lukken (ik kreeg de indruk dat het geen 'op de valreep'-kwestie was, anders is dat natuurlijk niet mogelijk).

Pluspunten

Mooie producten,dito kwaliteit en nette levering.

Geen.(tot nu toe)

Pluspunten

Heerlijke biologische wijn voor een goede prijs en vandaag bezorgd!

Pluspunten

Lekkere betaalbare producten een aanlokkelijke website en een positieve uitstraling

Pluspunten

Pracht wijnen. Uitstekende prijs/ kwaliteit en even perfecte gratis levering. Ik bestel bijna al mijn wijnen daarom bij Neleman.

Ik houd erg van de Spätburgunder Ahrwein en de droge ( grand) crus Riesling van de Moezel (Elzas wijnen vind ik in het algemeen te zoet) Nu zijn dat wat noordelijke wijnen en daarom zijn dat de enige die ik niet bij Neleman bestel.

Ik vind het niet nodig om na iedere aankoop een beoordeling in te invullen

Pluspunten

Snel geleverd. Heerlijke wijn. Handige site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bezorging per fiets vonden we erg positief

Pluspunten

Heerlijke biologische wijnen voor een mooie prijs en ook nog aan huis gebracht.

Pluspunten

Lekkere wijn, goede prijs, vlot geleverd.

Betaalportaal voor creditcard werkt niet altijd, IDeal wel.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit, lekkere wijn, prima bezorging

Pluspunten

PPP Biologisch dus Enthousiast en blij Zeer klantvriendelijk Top service

Niet

Pluspunten

kwaliteit, prijs, service, levering

gewoon doorgaan

Pluspunten

Geweldige lekkere wijn! En goede service

Pluspunten

lekkere en betaalbare wijnen en ik vind het leuk en verrassend dat bezorging per fietskoerier gebeurde.

soms wat misleidende teksten/prijzen: aanbod van 6 flessen voor de prijs van 5 is al in de prijs verrekend (toelichting op website: dat is voor het gemak al gedaan ....) terwijl suggestie, iig bij mij, wordt gewekt dat er nog korting af gaat.

Pluspunten

Uitstekende wijn en dito service

Ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prijs vlg laatste email: 2017-06-02 21:29 GMT+02:00 Neleman wijnen <>: Je Neleman wijn is nog steeds beschikbaar wacht niet langer… | Bekijk hier de webversie Neleman® A Premium Family Brand RODE WIJN WITTE WIJN CAVA WINKEL % Je gekozen wijn is nog steeds beschikbaar wacht niet langer… Beste wijnliefhebber, Je favoriete wijn wacht nog steeds op je. Maar wacht niet lang meer, want OP=OP! Wist je trouwens dat wij gratis bezorgen? Hulp nodig? Mail naar of bel 0575 - 78 81 08. Cheers! Derrick Neleman Winkelmand Neleman Cabernet-Bobal Organic 2015 Neleman Cabernet-Bobal Organic 2015 "Sappig, fijn gekruid, verleidelijk." Ellen Dekkers, Delicious Van € 9.00 voor € 6.95 Totaal exclusief BTW: € 34.44 Totaal inclusief BTW: € 41.70 Naar winkelmand > Is het nou 41,70 of 54,-??? Want dat laatste bedrag vind ik op de betaalpagina.... Weetjewat? Maak er 40,- en we hebben een deal! :-) Fijne pinksterdagen Theo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling is snel en correct afgehandeld en ik heb meteen de volgende dag de wijn in goede orde ontvangen. Een oordeel over de diverse wijnen zelf heb ik uiteraard nog niet.

De website is, zeker voor een bejaarde man als ik, niet erg duidelijk. Te veel informatie op te veel momenten. Bij het aanklikken van "Bestellen" zou alle overbodige info en reclame weg moeten, en er een simpele volgorde aangehouden moeten worden: inhoud winkelmand / naam, adres, mailadres van de besteller/ kiezen van betaalmethode/ betalen. Nu moest ik erg zoeken, en de eerste keer mislukte mijn bestelling daardoor. Waarschijnlijk als gevolg daarvan krijg ik jullie mail nu twee keer. En ik mis de mogelijkheid tot spellingcontrole. Wel een rood streepje onder een foute spelling, maar geen suggestie voor verbetering die ik kan aanklikken.

Pluspunten

Snel en correct

Nog te weinig ervaring om hier een uitspraak over te kunnen doen

Pluspunten

Al eerder positief beoordeeld, nu opnieuw een tweetal bestellingen gedaan. Leuk om 'nieuwe' wijnen te leren kennen! Ook bedankt voor de DVD, nog niet bekeken in deze zomerse tijd. Een toast op Neleman! Bezorging via Fietskoeriers (hier niet per fiets) snel en op aangekondigd tijdstip. Prima!

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.