Pluspunten

Heerlijke wijnen en goede bezorgservice

Pluspunten

interessante wijnen, snelle levering, lage of geen verzendkosten

Pluspunten

goede wijn, snelle (fiets)levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De wijn valt me wT tegen, had haar wT krachtiger verwacht

Pluspunten

overzichtelijke site, snelle levering!

Pluspunten

Snelle en goede levering. Makkelijk bestellen.

Pluspunten

Goede wijn, snel en adequate bezorging

Pluspunten

Goede mobiele app. Duidelijke info. Sympathieke uitstraling. Durf om lokale variëteiten te gebruiken (bijv. Bobal, spreekt de gemiddelde NL-er toch niet echt aan) Snelle en gratis levering. Geen al te opdringerige mails en nieuwsbrieven.

Ik had uit een levering van 24 flessen 2,5 fles met kurk. Dat vond ik wel wat veel. 2 flessen zeker en met een halve fles bedoel ik dat ik iets minder zeker was of ie kurk had of iets anders wat niet ok was.

Pluspunten

snelle en plezierige omgang met de klant

Pluspunten

biologisch wijn i.p.v.hout

Meer keus?

Pluspunten

Klantvriendelijk en gericht op het oplossen van een probleem met de levering. Kwaliteit van het product is erg goed. Filosofie van het produceren van de wijn is zeer aansprekend

Logistiek blijkt er iets niet goed te zijn gegaan met de fietskoerier. Levering vond niet plaats volgens afspraak. Graag meer aandacht voor juiste afspraken met de fietskoerier.

Pluspunten

Zij komen de afspraken telkens weer precies na

Gewoon zo door gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede wijn snelle bezorging

Pluspunten

Prima site, leuke welomst voordeel, pronte levering en vooral geweldige wijn!

Bij de 50 reasons( wit) waren in de doos van 6 flessen ook 6 pennen bijgeleverd.. ik had hier niet om gevraagd en het was van te voren niet gemeld, de pennen stinken en ze zijn slecht voor het milieu, bovendien doen ze het ook niet!! Alle wijn van jullie is erg goed!

Pluspunten

Aardige kortingsactie. Snelle levering van de bestelling.

Iets meer uitbreiding van assortiment.

Pluspunten

Snelle levering, afspraak is afspraak en ook de beschrijving van de wijnen is accuraat.

Zou het niet weten...

Pluspunten

Top wijn voor acceptabele prijs

Pluspunten

Na een goede recensie in de Volkskrant een bestelling gedaan. Maakt zijn belofte geheel waar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Informatieverstrekking, klantvriendelijkheid moet beter Kwaliteit van de wijn overgewaardeerd

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering, gebruik maken van fietskoerier, levering in de avond mogelijk. Wijn: erg lekker, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Prettige persoonlijke benadering. TOP!

Zou het voor nu dus ook even niet weten wat er nog verbeterd kan worden...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte correcte aflevering.

De wijn temperanillo bevatte heel veel droes in het glas van diverse soorten kristallen, mogelijk door het gebruik van een aerator van glas al bij de eerste twee glazen.

Pluspunten

Duidelijke website en supersnelle levering op de fiets zonder extra kosten! En als dan ook de wijn nog aan de verwachtingen voldoet: top.

Pluspunten

Duidelijke en informatieve site. Zeer snelle bezorging op het aangegeven tijdstip.

Geen.

Pluspunten

Snelle communicatie, en snelle levering, oplossingsgerichte hulp aan de telefoon!

Ik had de pech dat de koerier de wijn op een verkeerd adres leverde.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.