Pluspunten

Goede service, goede wijn.

Pluspunten

produkt kwaliteit en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Goede bezorging, goede wijn, biologisch

Pluspunten

Snelle service en levering op dezelfde dag

Track and Trace voor nauwkeuriger tijdstip bezorging op de avond.

Pluspunten

Goede wijn, snelle lvering, prima portal

Pluspunten

Levering de volgende dag.

Pluspunten

Op een laat moment werd mij gevraagd een wijnproeverij te organiseren voor een groep van 20 mensen.Ik besloot het thema biologische wijn te kiezen en bestelde Cava, witte en rode wijn bij Neleman. De volgende avond had ik de wijn in huis en de kwaliteit werd unaniem als erg goed beoordeeld.

Pluspunten

Over het algemeen goede wijn van biologische oorsprong, redelijk geprijsd. Zeer sympathiek dat ze voor fietskoeriers kiezen, verstrekt het groene imago. Vooral de Cava, de Viognier Verdil en de Just F*cking Good Wine vinden we erg lekker. Rood tot nu toe wat minder.

Steeds frequenter reclame in de inbox, komt wat mij betreft al dicht bij spam en dat gaat er mogelijk voor zorgen dat ik op zoek moet naar een andere wijnleverancier...

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsvertoning. Tot nu toe tevreden over meerdere wijnen die wij laatste 1,5 jaar hebben geprobeerd. Laatste aankoop 12 flessen cava. Lekker en doet niet onder voor (niet al te dure) champagne.

Beetje jammer dat ruim week later de cava in mooie aanbieding kwam.

Pluspunten

Biologisch, gehele productie in eigen hand, goede service, liefde voor de wijn, Overzichtelijke winkel waarin tijd voor de klant, goede kwaliteit voor prima prijs

Pluspunten

Lekkere wijn en goede gratis levering aan je eigen deur

Geen is niet van toepassing

Pluspunten

goede kwaliteit

Stabielere prijzen.....Ik mis de rode en witte wijnen zonder toegevoegde sufiet. Steeds uitverkocht??

Pluspunten

Snel en hoge kwaliteit

Pluspunten

Goed product, goede service en aantrekkelijke prijs. Bezorging nog dezelfde dag.

Verzending met fietskoeriers.nl suggereert dat er geen auto aante pas komt. Dat blijkt een illusie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering volgens afgesproke tijd.. fijn

Pluspunten

Vlotte bezorging (met een fietskoerier!) En vurrukkuluku wijn.

Het enige wat ik jammer vond is dat in het proefpakket uitgerekend de wijn ontbrak waar ik zo niweuwsgierig naar was: de Fucking Good Wine. Die bestellen we binnenkrot een keer.

Pluspunten

Heerlijke en eerlijke wijnen voor een goede prijs en een website waar je dorst van krijgt. Een snelle, gratis, levering.

Pluspunten

Uitstekende prijs/kwaliteit. Prachtige wijnen. Snelle levering.

De rosé is iets te fris naar mijn smaak.

Pluspunten

Kwaliteit van de wijnen en zeker de Cava. Daarnaast Biologisch!

Pluspunten

Kwaliteitswijnen, aantrekkelijk geprijsd en binnen 24 uur na de bestelling keurig thuis afgeleverd op een milieuvriendelijke manier, nl. per fietskoerier.

??

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.