Goede wijnen en worden (goed verpakt) snel verzonden

Zeer snelle correcte levering

Snel en correct

Hele goede snelle levering

Mooi wijnaanbod en goede en snelle levering

Prima wijn en prima service

Vlekkeloos

Geweldig bedrijf

Goede en mooie produkten . Prijstechnisch interessant . Snel . Goede communicatie .

Prima,service!

Bestellingen altijd in orde en op tijd geleverd

Super goed

Ze komen afspraken altijd na Als je een bepaalde leverdatum aangeeft dan wordt dat altijd gedaan

Goed gegaan

Eerste keer dat ik wijn bestel. Goed gegaan, netjes verpakt in een goed beschermde doos. Zijn er blij mee.

Alles gut und schnell...

S.o.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd positief verrast

Mijn eerste aankoop bij Abels was een voor mij bekende wijn. Schoorvoetend liet ik me verleiden tot door Abels aangeprezen wijnen. En telkens werd ik positief verrast. Zulke mooie smaak palletten. Nu avonturier ik door het assortiment en kijk ik uit naar wat me te wachten staat. De bestellingen zijn erg goed verpakt.

Super service

Keurig altijd alles geleverd.

Zeer goede webshop voor wijn

Goede selectie die aantrekkelijk geprijsd is. Snelle verzending en goede service

Prima, (bijna) niks op aan te merken

De post heeft alleen de doos op zijn kop vervoerd en op het pakketpunt aangeleverd. Gelukkig konden de flessen het hebben. De doppen zijn wel afgesleten hierdoor.

Na vele bestellingen, nog steeds positief verrast

We kopen onze wijnen uitsluitend bij Abels Wijnen. Ik denk ongeveer 2 jaar ondertussen. Elke keer kiezen we nieuwe, andere wijnen en elke keer zijn we positief verrast. Slechte keuzes lijken wel niet eens te bestaan. Leuk ook om te zien wat er tussen de aanbiedingen staat. Echt hele goede prijs-kwaliteit verhouding en heel snel in huis.

Zoals al jaren: keurig verzorgd

alles ging goed, niets veranderen !

alles ging goed, niets veranderen !

Zie hieronder

Ik heb bij een recente eerdere bestelling al aangegeven dat ik gecharmeerd ben door de accurate en snelle levering van de wijn. Tot de volgende levering en groet, Loek Brittijn. (de enige echte!)

Ben zeer tevreden

Mijn bestelling werd snel geleverd, netjes verpakt dus zeer tevreden

Simpel bestellen, vlot geleverd en prima verpakt! Rode al geproefd en goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, grote keuze

Een groot assortiment voor een redelijke prijs en een supersnelle levering. Het zou wel fijn zijn als je als vaste klant eens extra korting zou krijgen bij een bestelling

Super assortiment, goede prijzen

Super assortiment, goede prijzen en service

Prima wijn voor een betaalbare prijs

Ervaringen zijn prima zowel qua prijs/kwaliteit als voor uitvoering. Verbeterings tip: Kroonkurken zijn langzaam uit de tijd; ook de flessen van Laguna Corteviola - prima wijn die ik regelmatig bestel - zouden zijn onnodig zwaar uitgevoerd. Die extra kilo's glas kan veel minder.

Prima keuze, gemakkelijk en vriendelijk

Er is een ruime keuze en is de keus eenmaal gemaakt, dan is het bestellen gemakkelijk. In mijn geval haal ik de bestelling op en werd ik vriendelijk geholpen

Snel besteld en snel geleverd. Super lekkere wijnen

Niet nodig

Goede snelle bezorging

Ik heb makkelijk kunnen bestellen en de bezorging was snel en betrouwbaar, super

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.