Prima wijnen

Prima wijnen en snelle levering. Aantekening om voortaan ook aan de rug van de bezorgdienst te denken. 18 flessen in 1 doos is vragen om blessures.

Snelle levering, lekkere wijn

Volop keuze. Goede levering

Volop keuze. Goede levering

Goed geregeld en netjes bezorgd allee in een te grote doos

Heerlijke wijnen ontvangen, goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.

top service

Bestelling werd geleverd, 1 fles gebroken, terug moeten sturen. Is de policy van het bedrijf. Nadat ze alles terugontvangen hadden, werd ik gebeld met excuses. En de nieuwe levering werd de zelfde dag verstuurd, mét een extra fles, vanwege het ongemak. Toppie

Ze hebben de lekkerste wijn en een snelle levering

Heel klantvriendeljjk

Prima website, goede wijnen, snelle levering en prima alternatief geboden toen wijn niet leverbaar was.

Keurig en snel geleverd in een mooie verpakking

Is ok kan ik aanbevelen

Snelle correcte levering

snelle levering, keurig verpakt, goede prijs/kwaliteit

Mooie aanbieding en snel geleverd.

duidelijke website, snelle bezorging ondanks de kerst periode

Via google kwam ik bij Abels Wijnen uit. Goede prijs, goede service!

Prima wijn, netjes geleverd

Wijn netjes afgeleverd. Voortgang van levering kan iets beter. Pas op laatste moment bericht van levering.

Snel geleverd en goed verpakt

Mooie wijnen tegen interessante prijzen

Mooie wijnen tegen interessante prijzen, snel aan huis geleverd. Zeer tevreden over Abels Wijnen👍👍👍

snelle correcte levering

prijs/kwaliteit erg goed van de door ons gekozen wijn.

Snelle levering een keer complete bestelling.

Prima wijn voor een prima prijs. Snelle levering. Ik was wat laat, een paar dagen voor kerst, maar dat was geen enkel probleem.

Altijd een goede keuze van wijnen en goede prijs kwaliteit. En dan natuurlijk niet vergeten de snelle levering is uitmuntend.

Snelle levering, prima verpakt

Snelle levering, prima verpakt

Scherp geprijsd, snelle levering, prima prima

Super de bestelling was de volgende dag al binnen ga zeker nog eens wat bestellen

Super mijn bestelling was de dag erop al binnen ga zeker nog wat bestellen

Perfect!

Paar flesjes wijn besteld, kwam mooi optijd binnen. Nette service!

Lekkere wijn

Had op zondagavond besteld. Werd maandag gebeld door Abel dat de wijn woensdag pas bij hem binnen kwam en dus donderdag pas geleverd werd.. Fijn om te weten dat het even langer duurde, maar ze er wel mee bezig waren. Fijne persoonlijke service.

Rijksweg 126

6581 ES Malden