Uitgebreide keuze tegen concurerende voorwaarden

Vandaag besteld en morgen in huis!

Heerlijke volle zachte rode wijn.

Heerlijke volle zachte rode wijn die nooit verveelt.

Levering traag van start maar supersnel geëindigd, maar de wijn .... dat weet ik nog niet.

Mijn ervaring met de proefdoos 'wit' zal nog even moeten wachten want zo snel drinken we ook weer niet. De levering? Na 5 dagen om 00:20 uur een mailtje van Abels Wijnen dat het pakket onderweg is. Om 08:21 uur meldt Post.nl dat ze tussen 08:15 - 10:15 uur gaan bezorgen en om 09:03 uur is de aflevering. In dit geval is het goed gegaan, maar een ruimere aankondiging is toch wel prettiger.

Goede wijnen en snelle bezorging van de bestelling

Ik heb altijd gekregen wat ik besteld heb. Dus in 1x goed. Verder vind ik de wijnen goed beschreven en deze kloppen met mijn eigen smaak.

goede wijnen en een uitstekende service

na het bestellen op de duidelijke website, netjes de bevestigingen ontvangen. top

Prima zending.

Snel en goed geleverd.

Was eerste keer, was top

Goede wijnen met deskundig advies

Snelle service, uitstekende prijs/kwaliteit.

Geweldige service en snelle levering

Onze bestelling was 3 flessen Graham's Fine Tawny Port , echter er waren nog maar 2 flessen. Ik kreeg een telefoontje dat we een prachtige fles Dona Antonia Porto Reserva Tawny kregen in een luxe verpakking. Nou, dat noem ik SERVICE. Hartelijk dank en we gaan er van genieten.

Prima.

Zeer snelle service. Goede website.

Heerlijke wijnen & goede service

Heerlijke wijnen & goede service

vlotte en duidelijke verzending

Had in het weekend besteld. Hier werd gelijk op gereageerd dat het dan wat langer kon duren

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt. En heerlijke flessen port.

Uitstekend!

Echt goede en bijzondere wijnen, netjes thuisbezorgd. Echt een aanrader!

Snelle levering, goed verpakt.

Overzichtelijke site, snelle afhandeling en bezorging. Het product was zeer goed verpakt. Schept veel vertrouwen voor de volgende bestellingen!

Goed verpakt en netjes op tijd!

Prachtige wijnassortiment waarvan ik komend jaar zeker meer zal bestellen!

Zeer goede service en levering!

Uitstekende wijnen voor een goede prijs en altijd leuke aanbiedingen.

Snelle levering van mooie wijnen voor een prima prijs

De zes flessen Brindisi werden al binnen een paar dagen bezorgd. Ze waren heel zorgvuldig verpakt. Top!

Prima ervaring, goede afhandeling, goed contact

Ik heb er een doos flessen besteld met verwachte levertijd 5 werkdagen. Na enkele dagen kreeg ik telefoon van een correcte en vriendelijke meneer die vertelde dat ze het pakket terug hadden gekregen omdat er tijdens het bezorgproces kennelijk een fles was gesneuveld. Daarna heb ik alsnog een doos met 6 flessen ontvangen, helemaal in orde, en goedkoper dan concurrenten.

Lekkere wijn voor een scherpe prijs

Overzichtelijke website, en scherpe prijzen.

Vriendelijk, accuraat ėn verstand van de producten!

Ik werd uitstekend geholpen toen mijn, gewenste, product niet met leverbaar was, is er gezocht naar een vergelijkbaar product. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van de verzending van het product. Werkelijk top!!

Snelle en nauwkeurige levering

Had nog een vraag over de levering en kreeg daar snel en nauwkeurige info over. Volgende bestelling graag weer via Abels.

Snelle levering, keurig

Bestellen is eenvoudig en de wijn wordt snel geleverd. Gewoon goed. De wijn is trouwens ook erg lekker.

super service

Erg persoonlijke benadering.

Enorme collectie, super snel geleverd!

Enorm blij met de grote keuze en helemaal blij met de snelle levering!

Rijksweg 126

6581 ES Malden