Pluspunten

Goed contact, nadat de bestelde wijn tijdelijk niet leverbaar was.

Pluspunten

Alles prima

Zo laten

Pluspunten

Snelle en nette levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima prijs en correcte afhandeling

Bezorging DPD slecht. Bij niet thuis niet bij buren bezorgd (doen alle andere bezorgdiensten wel), maar bij pick up point 10km!! verderop. En vooraf inloggen bij DPD werkt niet. Kan echt niet in deze tijd.

Pluspunten

Correcte communicatie Keurig verzonden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen meer.

Woensdag ontving ik een mail van Abels wijnen. “Als u voor a.s. vrijdag 12.00 uur besteld heeft u de bestelling voor Moederdag (zondag) in huis”. Attent dat ze me hier even aan herinneren en ik bestel woensdag gelijk een doosje rood en wit. Zo, daar heb ik geen zorgen meer over. Vrijdagavond 18.30 ontvang ik van vervoerder dpd een mail dat mijn bestelling van Abels wijnen de eerstvolgende werkdag zal worden geleverd. Hè balen zeg, zaterdag even bellen, ongetwijfeld komen ze met een oplossing. Zaterdag gebeld en Floor gesproken. Ze beloofde dat het goed kwam, want immers alle bestellingen waren voor de zaterdag “gelabeld”. Als het er eind vd middag niet is, bel even, dan los ik het alsnog voor je op. Eind vd middag helaas geen wijn ontvangen, dus nog maar eens gebeld. Nu kreeg ik Maarten aan de lijn. Tja, heel vervelend, duizend maal excuses maar hij wilde (ook na overleg met collega Floor) mijn probleem nu ineens niet meer oplossen. Ik kon wel een tegoedbon van €7,50 krijgen of de bestelling weigeren als deze alsnog geleverd zou worden. Uitgelegd dat dat geen oplossing is, maar dat hij van zijn probleem mijn probleem aan het maken was. Kort en goed, ze wilde het niet oplossen, maar ik mocht me door de mail en het feit dat ze niet voor zondag leveren ook niet misleid voelen. Tjonge wat een gemiste kans zeg.

Pluspunten

Op en correcte manier behandeld en verzonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk communicatie over de bestelling en prima wijn.

Pluspunten

Zeer snelle reaktie via de mail. Na een iets verlate bezorging een fles wijn extra gekregen. Komt enthousiast en betrokken over

Pluspunten

Prima geregeld en een mooie wijn ontvangen

Pluspunten

Supersnelle service!

Pluspunten

12 flessen Nebla Verdejo uitstekend verpakt en keurig op tijd ontvangen.

Pluspunten

Top wijn, snelle levering!

Handig te weten (betere en korte tijdvakken) wanneer de bestelling geleverd word.

Pluspunten

De service. De prettige manier waarop de door de client gestelde vragen beantwoord worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie wijn met een goede prijs

neem een andere pakketbezorger de wijn werd niet op de afgesproken dag geleverd maar3 dagen later zonder het te melden.

Pluspunten

Correct geleverd, mooie en veilige verpakking.

Pluspunten

Smaak van de wijnen komen goed overeen met de beschrijving. Prima prijs/kwaliteit. Bezorging in stevige doos. Enige nadeel is de veelheid aan karton.

Bezorging duurt enkele dagen. Zou iets sneller mogen.

Rijksweg 126

6581 ES Malden