1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Helaas geen meer.
VerbeterpuntenWoensdag ontving ik een mail van Abels wijnen. “Als u voor a.s. vrijdag 12.00 uur besteld heeft u de bestelling voor Moederdag (zondag) in huis”. Attent dat ze me hier even aan herinneren en ik bestel woensdag gelijk een doosje rood en wit. Zo, daar heb ik geen zorgen meer over. Vrijdagavond 18.30 ontvang ik van vervoerder dpd een mail dat mijn bestelling van Abels wijnen de eerstvolgende werkdag zal worden geleverd. Hè balen zeg, zaterdag even bellen, ongetwijfeld komen ze met een oplossing. Zaterdag gebeld en Floor gesproken. Ze beloofde dat het goed kwam, want immers alle bestellingen waren voor de zaterdag “gelabeld”. Als het er eind vd middag niet is, bel even, dan los ik het alsnog voor je op. Eind vd middag helaas geen wijn ontvangen, dus nog maar eens gebeld. Nu kreeg ik Maarten aan de lijn. Tja, heel vervelend, duizend maal excuses maar hij wilde (ook na overleg met collega Floor) mijn probleem nu ineens niet meer oplossen. Ik kon wel een tegoedbon van €7,50 krijgen of de bestelling weigeren als deze alsnog geleverd zou worden. Uitgelegd dat dat geen oplossing is, maar dat hij van zijn probleem mijn probleem aan het maken was. Kort en goed, ze wilde het niet oplossen, maar ik mocht me door de mail en het feit dat ze niet voor zondag leveren ook niet misleid voelen. Tjonge wat een gemiste kans zeg.