Pluspunten
Nog te kort klant om oordeel te vellen
Pluspunten
Niet eerder bij dit bedrijf online besteld, maar supergoed bevallen! Snelle levering, keurig verpakt en heerlijke wijn/port!
Pluspunten
Betrouwbare leverancier ,goede wijnen,snelle levering,concurerende prijzen.
Pluspunten
Hele snelle levering. Zelf in kerstperiode. En niet duur. Zeker een aanrader. Niks op aan te merken.
Pluspunten
We zijn nog niet lang klant, maar tot nu toe heerlijke wijnen en gelijk volgende dag geleverd!
Pluspunten
De cijfers spreken voor zich, prima
Pluspunten
Prima service. Enkele bestelde wijnen waren niet leverbaar. Direct is een duurdere wijn aangeboden waarvan de kosten voor rekening kwamen van Abels Wijnen.
Pluspunten
VerbeterpuntenWijn valt erg tegen, waarschijnlijk houden we het toch bij de supermarkt, dan betaal je geen torenhoge verzendkosten, helaas 1 malige bestelling!
Pluspunten
Eindelijk een bedrijf gevonden die Piedemonte verkoopt. Is een topwijn maar slecht verkrijgbaar
VerbeterpuntenAlles prima gegaan. Goede klantenservice
correcte levering
Pluspunten
Mooi assortiment. Duidelijke website. Mooie wijnen. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Snelle levering, Verpakking prima..
Pluspunten
Wijn is lekker en goed verpakt
VerbeterpuntenDe koerier geeft geen duidelijke leverings informatie, waardoor mijn vriendin de hele dag thuis is moeten blijven.