Pluspunten
Geweldige wijnen, snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Mooie site Snelle levering Prima verpakking
VerbeterpuntenEr was een vraag / klacht over 'fles met kurk', maar antwoord kwam pas na paar dagen (inmiddels wel een promo e-mail...), waarbij wel enig begrip voor de 'fles met kurk', maar vervangen van de fles alleen bij retour van aangebroken fles (en die was leeg). We moesten het doen met geruststelling dat de andere 5 'waarschijnlijk goed' zijn (die cadeau zijn gegeven). Hopen dat dat zo is dus maar.
Pluspunten
Lekker snel en dichtbij, maar wijn nog niet geproefd
VerbeterpuntenOmslachtige procedure met cadeaukaart en wijnkaart
Pluspunten
Correcte zakelijke afwikkeling en attent. Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
prettige website. Overzichtelijk, duidelijk.
Verbeterpuntenerg degelijke maar erg dure verpakking. Zonde dat dit naar het oud papier gaat. Waarom geen korting als klant het afhaalt of i.d.
Pluspunten
Daar kan ik nu nog niets over zeggen. Misschien later? Tot nu toe prima. Goede wijn!
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Abels Wijnen leverde in no time de gewenste wijn die qua jaargang etc. precies overeen kwam met de gegevens op de website. De verpakking liet ook niets te wensen over alsmede de bezorging (spontaan bij de buren). Frank Jansen
Pluspunten
Plezierig overleg mbt levering
Pluspunten
Overzichtelijk site met mooi assortiment wijnen.
Pluspunten
Bijzonder assortiment, niet " meer van hetzelfde". Betaalbare wijnen.
Pluspunten
De levering is verlopen zo als in mijn visie een levering zal verlopen, prima.
VerbeterpuntenTelefonisch contact iets directer.
Pluspunten
We hebben kennis gemaakt met Abels wijnen tijdens taste It in de Jaarbeurs. Zeer vriendelijk geholpen en veel uitleg over de verschillende wijnen gekregen. Ter plekke 6 wijnen uitgezocht en besteld. Deze werden keurig na een paar dagen bezorgd en goed verpakt. Inmiddels hebben we verschillende flessen geconsumeerd en zijn we bezig meer te bestellen. De site ziet er ook goed uit !
VerbeterpuntenNiet.
Tip: vermeld bij de wijn tot wanneer de fles kan worden opgelegd
Pluspunten
Snelle reactie n.a.v. vragen en snelle levering.
VerbeterpuntenDe bestelling betrof een voorproeverij voor een grote bestelling. Van andere slijterijen hebben we de factuur voor de proefwijnen achteraf gekregen nadat we hadden aangegeven dat het die wijn niet werd. Soms ook tegen kostprijs en zonder portokosten. Bij degene bij wie we de wijn uiteindelijk bestellen, zijn de proefflessen niet in rekening gebracht. Het lijkt mij het overwegen waard om op deze manier om te gaan met proefwijnen voor een grote bestelling, het komt heel klantvriendelijk over.
ik vind het jammer dat ik bij het krijgen van een het cadeautje van vrienden een kwart aan verzendkosten moet btalen, dan beter een bon van de slijter in de buurt
Beste meneer/mevrouw Ten Wolde, Bedankt voor uw feedback. Net zoals alle andere webshops zijn wij genoodzaakt een bijdrage aan de verzendkosten te berekenen. Omdat het verzenden van flessen wijn, vanwege het gewicht en risico op breuk, extra kostbaar is zijn de verzendkosten hoog. De kosten die wij hiervoor doorberekenen zijn slechts een deel van het bedrag wij aan de pakketdiensten moeten betalen. Wij kunnen vanaf 50 euro gratis verzending aanbieden. Voor een lager bedrag is dat niet haalbaar voor ons omdat dan de kosten hogere zouden zijn dan de verdiensten. Wel bieden wij als alternatief altijd de mogelijkheid om een bestelling zelf op te laten halen in onze winkel. Ik hoop op uw begrip. Met vriendelijke groet Floor Nas Abels Wijnen
Pluspunten
Duidelijkheid over levering, ook als deze uitgesteld wordt door problemen bij de leverancier. Netjes, duidelijk en direct