Pluspunten
komt afspraak na en heeft een ruim assortiment
Verbeterpuntenbezorg dienst onvriendelijk en wilde de dozen niet naar mijn appartement brengen
Pluspunten
duidelijke en uitgebreide uitleg, snelle afhandeling en levering.
Verbeterpuntenmail niet leesbaar in mailbrowser Windows LiveMail.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering, keurige verpakkingen
Pluspunten
Grote klasse.
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit-verhouding en snelle en zorgvuldige aflevering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Keurige afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Mijn ouders vonden de bestelde fles port erg lekker.
Pluspunten
er was een klein misverstaand en dit werd snel en professioneel opgelost. ga zo door !
Verbeterpuntenmeer mensen zoals Floor Nas aannemen !
Pluspunten
prijs kwaliteit top en snelle levering, en goede verpakking
Pluspunten
Snelheid van levering.
VerbeterpuntenHet systeem met de wijncadeau kaart heeft zo zijn nadelen.We kregen een kaart met een waarde van € 20. Bij besteding blijkt dat er € 6,75 verzendkosten afgaan.................... en dat wist de gever niet. Wij hebben toen maar voor meer dan € 50 besteld, en de gever e.e.a. gemeld. Zijn conclusie was : ik geef nooit meer zo'n cadeau kaart cadeau.
Beste meneer/mevrouw Ten Wolde, Bedankt voor uw feedback. Net zoals alle andere webshops zijn wij genoodzaakt een bijdrage aan de verzendkosten te berekenen. Omdat het verzenden van flessen wijn, vanwege het gewicht en risico op breuk, extra kostbaar is zijn de verzendkosten hoog. De kosten die wij hiervoor doorberekenen zijn slechts een deel van het bedrag wij aan de pakketdiensten moeten betalen. Wij kunnen vanaf 50 euro gratis verzending aanbieden. Voor een lager bedrag is dat niet haalbaar voor ons omdat dan de kosten hogere zouden zijn dan de verdiensten. Wel bieden wij als alternatief altijd de mogelijkheid om een bestelling zelf op te laten halen in onze winkel. Ik hoop op uw begrip. Met vriendelijke groet Floor Nas Abels Wijnen
Pluspunten
Wijn was ook zeer netjes verpakt voor verzending
Verzenden duurt veel te lang. Bij andere internet wijnleveranciers de volgende dag of een dag later in huis, hier duurt het een week!
Beste meneer Holtkamp, Bedankt voor uw feedback.Normaal gesproken leveren wij een bestelling binnen 3 dagen, in de meeste gevallen zelfs een dag later. De wijn die u besteld had, was vanwege de actieperiode uitverkocht waardoor deze op het moment van uw bestelling niet geheel voorradig was. Ik zie echter dat u daar niet tijdig van op de hoogte bent gebracht, waarvoor mijn excuses. Ik zal u straks een tegoedbon sturen voor het ongemak en hoop het hiermee toch een beetje goed te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Floor Nas Abels Wijnen
Pluspunten
Breed aanbod en snelle levering
VerbeterpuntenDe kwantum korting tussen 1, 6 of 18 flessen vind ik niet in verhouding.
Pluspunten
Deskundige informatie 24/7. Leuke tips.
Pluspunten
Snel geleverd in prima verpakking.
Pluspunten
De website was helder, de bezorging was snel en de bezorgde port is heerlijk!
Pluspunten
Duidelijke site en een hele snelle levering