Pluspunten
Leuke diversiteit.
VerbeterpuntenDe prijzen zijn wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Goede wijnen, faire prijzen en een snelle en adequate levering. In stevige doos om breuk te voorkomen.
VerbeterpuntenAls je een wijn-cadeaukaart hebt gekregen, zoals ik, dan ga je naar wijn-cadeau.nl. Zodra je dan de shop aanklikt, zit je opeens op abelswijnen.nl. Ik dacht eerst dat ik verkeerd geklikt had, op een advertentie ofzo. De overgang van wijn-cadeau.nl naar abelswijnen.nl kan dus beter. Dat valt wellicht met design op te lossen.
Pluspunten
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntenverpakking. Doos was behoorlijk slecht
Beste Bert, Bedankt voor uw feedback. U geeft aan dat u niet tevreden bent over de verpakking. Kunt u ons op [email protected] aangeven wat u niet goed vond aan de verpakking? Dan kunnen wij kijken wat we hieraan kunnen doen en hoe we u tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Floor Nas Abels Wijnen
Pluspunten
Goede wijn, betrouwbare levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Houden je goed op de hoogte over de afhandeling van je bestelling.
Pluspunten
Absoluut snelle levering
VerbeterpuntenBij wijnen graag betere omschrijving van smaak.
Pluspunten
fijne site en snelle levering
Pluspunten
Vriendelijke mensen, die netjes terug bellen als er een misverstand is. Goede prijzen en super snelle levering. Wij zijn zeer tevreden over Abels wijnen.
VerbeterpuntenIets meer attent op de voetnoot waarin gevraagd werd om op een specifieke dag te leveren, maar dit werd met een belletje keurig opgelost.
Pluspunten
Ik heb wijnen besteld voor een zakelijke relatie en had in alle haast een verkeerd adres doorgegeven. Gelukkig had de pro-actieve medewerkster van Abels dit zelf in de gaten, mij hierop geattendeerd en zelf het correcte adres opgezogd. Een super service, ga zo door!
Pluspunten
Eerste keer alles goed
Pluspunten
Snelle levering, toegankelijke web site met juiste filters
VerbeterpuntenIetsje meer keuze bij de rose?!
Pluspunten
Correctie en snelle levering. De flessen waren zeer goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten, snelle levertijd
Verbeterpuntennvt