Pluspunten
Goede en overzichtelijke website Snelle levering Heerlijke wijnen voor een acceptabele prijs
Pluspunten
Very nice costumer service! Fast to delivery! and the wine taste good! :)
Pluspunten
snelheid en overzichtelijkheid van de website. Het aanbod is ook uitstekend.
VerbeterpuntenIk kan de kwaliteit nog niet beoordelen want heb de wijn pas net binnen
Pluspunten
Prettige bediening Persoonlijk contact Prima kwaliteitswijn
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Na verkeerde levering trok men onmiddellijk het boetekleed aan met bijbehorende excuses. De fout werd onmiddellijk hersteld en de verkeerde flessen werden vervangen. Bovendien nog een attentie voor het ongemak. KEURIG OPGELOST. Gelukkig ben ik niet de enige die fouten maakt.
VerbeterpuntenTip: informeer eens bij klanten welke wijnen men vaker koopt, en waar en tegen welke prijs.
als je in het winkelmandje iets wijzigt dan wordt het niet automatisch verrekend
Pluspunten
Aqurate en stipte levering via DPD
VerbeterpuntenWel heel veel karton voor de verpakking
Pluspunten
Snelle levering en zeer degelijke verpakking. Duidelijke en nauwkeurige informatie over levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed contact met Abels Wijnen Eerste levering voldoet, zoals ik het gedacht had.
VerbeterpuntenWeet er geen.
Beste Chiel, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons een onvoldoende gegeven. Ik zie echter dat u bij pluspunten aangeeft dat u tevreden bent. Graag hoor ik van u wat de reden is dat u ons een onvoldoende geeft zodat we kunnen kijken wat er beter kan en of we u ergens in tegemoet kunnen komen! Met vriendelijke groet, Floor Nas Abels Wijnen
Pluspunten
VerbeterpuntenDe verhouding tussen verzend- en aankoopkosten was in mijn geval best scheef. Omdat ik via een webshop giftcard gekocht heb met een waarde van maar € 12,50 lagen de verzendkosten hoger dan de aanschafkosten v oor de fles wijn.
Pluspunten
Goede afhandeling van deel van de order bij geen voorraad. Prima alternatie aangeboden en netjes en snel gecommuniceerd. Top!
Pluspunten
door een paar gebreken kan ik nog niet zo goed met mijn pc overweg ondangs dat word ik toch altijd goed geholpen en aan gezien regelmatig een bestelling doe geeft dat aan dat ik zeer tevreden ben met Abels wijnen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Telefonisch , vriendelijk en behulpzaam. Webside , werkt goed .
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Eersteklas wijn ! Uiterst betrouwbare leverancier en razendsnelle levering, heel goed verpakt. De Abelsmannen en vrouwen hebben het begrepen !! Kortom: een aanrader !
Pluspunten
Super snelle levering en heel goed verpakt. complimenten! Tot nu toe geproefde wijnen zijn van een aangename kwaliteit. Zeker voor de prijs. Zelf vind ik het geen kunst, goede wijnen van Euro 20-30 te kopen. Veel meer is het leuk, een goed wijntje in de prijs klasse 5-6 Euro te scoren. Als een wijn goed bevalt, dan durf ik ook een grotere hoeveelheid te bestellen..
Verbeterpuntenstaffeling in prijs bij bestelling 10 of 20 of 30 flessen zo veel mogelijk omschrijving, de achtergrond informatie is interessant! ligging, grond, omvang wijngaard etc.