Altijd vlotte en correcte levering van prima wijnen.

De beschrijving van de wijnen klopt. Regelmatig mooie aanbiedingen. Altijd vlotte levering. Wij zijn helemaal tevreden.

Heerlijke wijn...super snel in huis...

Alleen maar goede ervaringen

Snelle levering van heerlijke wijn!!

Makkelijk bestellen

Ik moest de bestelling (12 flessen) zelf gaan ophalen bij Bruna, midden in het centrum (met carnaval, geen parkeerplek) dus een heel eind moeten sjouwen. Afleveren aan huis, zoals verwacht, is voor mij wel een vereiste. Dit viel erg tegen.

Snel besteld, snel geleverd en scherpe prijs.

Snel besteld, snel geleverd en scherpe prijs.

levering zoals besteld

snelle levering zoals besteld

Overzichtelijke website, snel besteld en volgende dag keurig thuis bezorgd.

Zeer goed!!!

Lekkere wijnen met elke keer weer verrassende prijzen!! Echt een aanrader!!

Te laat geleverd, maar enorm goed opgelost.

Meerdere keren bij Abelswijnen wijn besteld. Altijd snelle levering. De laatste keer ging het echter mis. Voor een diner voor 14 personen op 9 februari heb ik op 4 februari een bestelling geplaatst. Op 7 februari krijg ik een mail dat de bestelling niet op voorraad is en vrijdag 9 februari geleverd gaat worden. Op 10-2 krijg ik uiteindelijk de bestelling te laat geleverd. Een samenloop van omstandigheden, vertraging bij Abelswijnen en PostNL. De wijze waarop Abelswijnen dit echter heeft opgelost vind ik complimenten waard. Ik krijg een groot deel van mijn bestelling gecompenseerd. Hierdoor kom ik zeker terug bij Abelswijnen!

Slechte service

Wijn wordt in dozen van 12 flessen op een post.nl afleverpunt geleverd. De flessen zelf zijn oerzwaar met gevolg dat de doos circa 20 kilo weegt. Je sjouwt je een breuk wagen in, wagen uit. Men vindt dat normaal.

Lekkere en betaalbare wijnen, snel en keurig geleverd

Goede uitleg over de smaken, wijnen in alle prijsklassen en ook leuke aanbiedingen. Prettige en duidelijke site, kortom TOP!

conform afspraken

conform afspraken

Hele goede en betrouwbare service,

Bestellen en een paar dagen later alles in huis en super netjes verpakt.

Ik had twee bestellingen geplaatst, de eerste werd snel geleverd, de tweede met een beetje vertraging, omdat er flessen gebroken waren. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Toch te zoet.

Van Appalina verschillende wijnen besteld. In restaurant smaakte het goed. Thuis te zoet.

Prima wijn shop

Prima wijnen voor een goede prijs. Snel geleverd.

Goede info, goede service. Prima stevige verpakking. Alles puik!

Prima wijnen

Goede site, mooie keuze

Goede wijn assortiment en snelle levering

Heel goede online winkel.

Alles is heel goed in orde, de website, het bestelproces, de heel snelle levering in prima verpakking en natuurlijk de kwaliteit van de geleverde producten.

Zeer goed!

Scherpe prijs en snelle levering. Top.

prima , altijd correcte en snelle levering van kwaliteitswijnen

Snelle levering en ruime keuze

Goede prijs en veel keus. Mooie wijn uitgekozen die ik in een restaurant heb gevonden.

Prima. Snelle levering.

Besteld. Alles was er. Snelle levering.

Rijksweg 126

6581 ES Malden