La devise de Lilian.

La devise de Lilian, een uitstekende wijn, bij Abels verkrijgbaar. Besteld op 13 januari, ontvangen, op 17 januari, dus niet echt snel. Wel zeer goed verpakt.

Ons vertrouwde vaste adres voor top wijnen

Wij bestellen al jaren onze wijnen bij Abels wijnen. Leveringen aan huis altijd zonder problemen. Mooie selectie wijnen en uitstekende service.

Prima levering. Verder weinig over te melden.

Snelle levering, betrouwbaar en nette service

Was een goede ervaring. Had 14 flessen bubbels nodig. Ze werden snel geleverd voor een mooie prijs. Behulpzaam aan de telefoon.

.heerlij, goed van smaak, mis de alcohol niet....

Via via met het bedrijf in aanraking gekomen. Vanaf de 1e slot...uitstekend. Meteen besteld via telefoontje. Goede dienstverlening.

Mijn ervaring is heel goed, niets op aan te merken!

Alles ging zoals het moet gaan bij een bestelling, alleen zette de besteller de doos op de stoep na te hebben aangebeld en liep meteen weg.

Goed aanbod en goede service

Een ruim aanbod en goed advies. Prijzen zijn passend bij de wijnen. Ben tevreden over service wanneer er problemen zijn met de verzending.

Snelle en goede service

Zij hebben het en brengen het

Bestellen is een koud kunstje, bezorging vlekkeloos.

Heb alcohol vrij besteld. Zeer goed alternatief die appalina. Zeer snelle levering. Stevig verpakt.

Vriendelijke website, wijst zichzelf.

Lekkere wijn ook (niet onbelangrijk).

Zeer goed!

Gelukkig werken jullie met post NL en niet met DHL. Order altijd snel geleverd! Altijd keurig bezorgd! Prima prijs kwaliteit!

Van bestelling to levering liep alles gesmeerd!

Zie hiervoor.

Goede rose erg.lekker en snelle levering

Lekkere rose snelle.levering

Interessante aanbiedingen en snelle levering

Interessante wijnen tegen scherpe prijs en snelle levering

Geweldige wijnen voor een goede prijs

Het enige minpunt is de bezorging. Ik heb bij bijna iedere bezorging door PostNL problemen. Het is duidelijk de mijn bezorger geen zin heeft in de zware doos en die gewoon niet meeneemt (terwijl in de app het bericht staat dat hij bezorgd wordt). Hij geeft dan het bericht af dat ik niet thuis was en bezorgd de doos dan bij een PostNL punt.

Gewoon prima !!

Goede informatie op de website , mooi assortiment en betrouwbare levering.

Snelle levering zelfs voor oudejaarsavond en precies de wijn die op de site stond.

Snelle en accurate levering!

De wijnen die we hadden besteld kwamen eerder dan verwacht.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Opnieuw heel tevreden over mijn bestelling bij Abels Wijnen. Binnen 2 dagen geleverd en lekkere wijn voor een goede prijs

Heerlijke wijnen , vlotte levering

Een ruime keuze aan heerlijke wijnen. Regelmatig interessante aanbiedingen. Vlotte levering in stevige verpakking.

Uitstekend op alle gebied

Goeie wijnen goede service

Uitstekend verpakt goede kwaliteit wijn en keurig verzonden.

Een goede ervaring met Abels wijnen zal wellicht een vervolg hebben.

Wachten

Mijn bestelling is nog niet geleverd

Rijksweg 126

6581 ES Malden