Gewoon goed

Goede wijn goede verzending Heerlijk

Mooie wijnen, snelle en goede bezorging

Mooie wijnen, snelle en goede bezorging

Lekkere wijn en snelle levering

Lekkere wijn en snelle levering, 1 wijn was niet direct beschikbaar, netjes gebeld door Abels wijnen, prima alternatief geleverd.

Goede service, correcte afhandeling

Het is de eerste bestelling, maar zeker niet de laatste

Mooie wijnen, betrouwbare levering

In het begin heb ik veel via Vivino besteld, maar ik geef nu de voorkeur aan Abels. Ik ben enorm tevreden over het assortiment. Mooie wijnen uit mijn favoriete gebieden Puglia en Sicilia.

Snelle levering van hoogwaardige wijnen

Veel keuze van heerlijke wijnen vanuit verschillende landen. Bij de wijn staat altijd een duidelijke omschrijving waardoor je goede keuze maken.

Service en kwaliteit

Goed verpakt, pure wijn, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Prima levering, prima prijs

Goede, snelle levering. Mooie prijzen

Super snel geleverd

Deze heerlijke wijn supersnel geleverd dus direct genieten.

Correct en goede wijnen

Alles steeds op tijd geleverd

Uitstekende en snelle service

Bij toeval terecht gekomen op de site. Via een proefpakket de goede service en ruime keuze ondervonden. Klasse

prima service

Ik bestel al jaren wijn via Abels en wordt zelden teleurgesteld. Smaakvolle wijnen van goede kwaliteit.

Super geregeld

Eenvoudig bestellen en Abels komt afspraken na. Levering correct in mooie herbruikbare dozen! De keuze van het assortiment is top en de medewerkers van Abels hebben een goede neus en smaakpapillen.

Snelle en goede afhandeling

Keurig, snel en goede service

Heerlijk en zorgeloos wijn kopen!

Uitgebreid assortiment aan smakelijke wijnen en mooie accessoires. Daarnaast ook persoonlijke service toen er bleek dat het eerste pakket met breuk was geretourneerd.

Fijne wijnboer

Prima wijnen, juiste prijzen en fantastische verpakking van de wijnen, alsmede de verzending door PostNl.

helder contact.

Ik heb maar 1 keer eerder wijn besteld.De laatste bestelling is ook feilloos uitgevoerd.Mijn verzoek om een andere dag te versturen is prima opgevolgd.De 10 flessen wijn zitten in een degelijke sterke doos ook erg prettig zeker ivm de dames en de heren van verzending die geen benul hebben wat ze nu wel of niet met egards moeten behandelen. Nogmaals dank, ik kom zeker terug. Met vriendelijke groet. L.van Munster

Snelle levering, goed verpakt.

Onlangs plaatste ik mijn eerste bestelling bij Abels wijn. De bestelling werd keurig verpakt geleverd binnen de afgesproken termijn. Kortom: zeer tevreden!

Top bezorging. Snel en goed

Goede website, snelle levering, mooie wijnen!

Snel, goed en de juiste prijs

prima wijnhandel waar je ook per fles kunt bestellen

prima wijnhandel waar je niet alles per doos hoeft te bestellen - en dat is wel zo fijn. Bezorging duurt meestal een dagje extra, maar is niet verder niet zo'n problem

Keurige levering en goede wijn

Mooie wijnen voor goede prijzen en snelle levering. Niks op aan te merken.

Rijksweg 126

6581 ES Malden