Hoeveel chateau begadanet 2015 haut medoc hebben jullie nog in voorraad?

Bestelling makkelijk te plaatsen!

Lange levertijd waarschijnlijk veroorzaakt door bezorger. Bijzonder dat je bij betaling via de link geld overmaakt naar een Duits rekeningnummer!

Goede kwaliteit met prima service en bezorging

Goede kwaliteit wijnen, met prima service en snelle bezorging

Probleem met PostNL

Ik heb een afhaalpunt PostNL in mijn straat en de nieuwe koerier weigert pertinent de pakken van deze straat op het juiste huisnummer af te leveren en levert ze af in het afhaalpunt. Ik kies voor Abelswijnen om niet te moeten sleuren met pakken en kisten, ik heb tevergeefs PostNL.nl en PostNL.be proberen te bereiken om mijn beklag te maken, maar zonder succes. Ik denk dus dat ik geen wijn meer bij Abels zal bestellen om die reden. Spijtig!

Aandacht voor de klant

Prijs kwaliteit zeker in orde. Leuk team. Snelle levering.

Niks mis mee.

Gewoon prima.

Mijn eerste ervaring met Abels wijnen. Overzichtelijke site met uitstekende fijne wijnen en overige dranken. Kon snel een keuze maken. Snel bezorgd en het geleverde pakket was veilig ingepakt. Snel openmaken en de eerste fles openmaken. Prima!!!

Alles prima

Abels Wijnen levert snel en goed verpakt

Wij hadden alweer enige tijd terug wijn gehad van Abels Wijnen en nu dezelfde witte wijn besteld, maar ook ‘n rode die we niet kenden en die heerlijk smaakt….we zijn blij deze in huis te hebben voor de feestdagen !

Heerlijke kwaliteit wijnen

ABELS WIJNEN heeft genoeg keuze in heerlijke en smaakvolle kwaliteit wijnen. Snelle aflevering na bestelling en goed verpakt. Al enkele soorten wijnen besteld en geproefd, De smaak/omschrijving die bij de wijnen staan proef je ook terug in de wijn .

Fantastisch!

Geweldig te woord gestaan TOP! en een snelle levering.

Snel geleverd!

Correcte levering van heerlijke wijn

Prettige site, keurige en snelle afhandeling van mijn bestelling. En het belangrijkste een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs

Goede wijnen en worden (goed verpakt) snel verzonden

Zeer snelle correcte levering

Snel en correct

Hele goede snelle levering

Mooi wijnaanbod en goede en snelle levering

Prima wijn en prima service

Vlekkeloos

Geweldig bedrijf

Goede en mooie produkten . Prijstechnisch interessant . Snel . Goede communicatie .

Prima,service!

Bestellingen altijd in orde en op tijd geleverd

Super goed

Ze komen afspraken altijd na Als je een bepaalde leverdatum aangeeft dan wordt dat altijd gedaan

Goed gegaan

Eerste keer dat ik wijn bestel. Goed gegaan, netjes verpakt in een goed beschermde doos. Zijn er blij mee.

Alles gut und schnell...

S.o.

Altijd positief verrast

Mijn eerste aankoop bij Abels was een voor mij bekende wijn. Schoorvoetend liet ik me verleiden tot door Abels aangeprezen wijnen. En telkens werd ik positief verrast. Zulke mooie smaak palletten. Nu avonturier ik door het assortiment en kijk ik uit naar wat me te wachten staat. De bestellingen zijn erg goed verpakt.

Super service

Keurig altijd alles geleverd.

Zeer goede webshop voor wijn

Goede selectie die aantrekkelijk geprijsd is. Snelle verzending en goede service

Rijksweg 126

6581 ES Malden