Prima bedrijf

Snelle levering. Heerlijke wijnen. Denken met de klant mee.

Altijd goed

Breed aanbod, soepel bestelproces, altijd goed verpakt en snel bezorgd.

Goed.

Heerlijke wijnen, ruime keus. Maar moet rekening houden dat de bezorging altijd langer duurt. Heb nog nooit meegemaakt dat het vandaag bestellen en morgen in huis. Is niet erg maar beloof het dan niet.

Goed overzicht

Goed website, wordt wel veel voor dezelfde wijnen reclame gemaakt.

Correct en snel afgehandeld

Snelle service Kwaliteit wijnen

Alles gewoon goed gegaan.

Duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Voldeed aan mijn verwachtingen, prijs ten opzichte van kwaliteit en kwantiteit. Werd keurig bij de buren bezorgd met de informatie waar het was.

Goede service!

" Abels Wijnen is Subliem ".

Uitstekende service en assortiment. Prijs en kwaliteit in de juiste verhouding. Een webshop om aan te raden.

gewoon super

Goede wijnen, goede prijzen en een super snelle levering! helemaal tevreden

Heerlijk zacht wijntje de Bland merlot-Pinot noir

In Italië een tijdje geleden op een terras dit wijntje gedronken. Terug in Nederland op zoek bij wie en waar ik deze wijn kon kopen. In Lelystad zowel gall en Gall als mitra konden deze wijn niet leveren.. Toen eindelijk op internet bij Abels wijnen ging mijn wens in vervulling.

Prima service. Alles ontvangen binnen de geadverteerde tijd.

Prima wijnen.

Helemaal goed.

Heel prettig. Alles op tijd. Goed verpakt. En snel. En bij vragen goede antwoorden.

Commande livrée le jour convenu

J’ai toujours reçu des vins d’excellente qualité

Goed assortiment , prima prijzen

Mooie wijnen, goed assortiment en prima prijzen. Ik zou Klarna als betaal methode nog “wensen”

Tevreden

We hebben wijn besteld en deze werd netjes bezorgd in goed verpakte doos en ook nog snel

is goed

blij de wijn te vinden aan een redelijke prijs

we hadden deze minerale, witte wijn Elisabeth van Domaine de la Baume, gedronken in een zeer goed restaurant in Frankrijk en vonden deze heerlijk ik ben daarna op zoek gegaan en ze bij Abels Wijnen gevonden aan een mooie prijs en goeie leveringsvoorwaarden zo kunnen we er thuis ook van genieten zelfs zonder in Frankrijk te verblijven

De bestelling wordt zeer effiecient en zorgvuldig geleverd. Altijd binnen drie dagen in huis.

Prima wijnen voor een goede prijs

Goed advies, koop al jaren bij Abels wijnen naar volle tevredenheid.

Super.

Leveren altijd snel en goed. Ook Verpakkíngen zijn altijd top .

Betaalbare topwijnen

Prijs - kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Abels Wijnen. Uitstekende wijnen voor vaak een zeer acceptabele prijs. Hun inkoop getuigt van zeer gedegen kennis op het wijnvlak. Hun assortiment aan wijnen is zo uitgebreid dat er een wijn is voor ieders smaak en voorkeur.

Perfect van bestelling tot levering

Geen opmerkingen, dus bij anderen aan te raden.

Altijd goede wijn voor een goede prijs

Prima service!

De beschrijving van de wijnen klopt en de leveringen zijn mooi op tijd. Ga zo door!

Rijksweg 126

6581 ES Malden