Goede website en makkelijk zoeken naar de wijn die je wilt

Mooie omschrijving van de wijn die ik zocht. Het was ook nog eens een leuke aanbieding. Keurig verpakt en snel geleverd.

Fijne winkel / mensen

Duidelijke site, goede wijn. En heel goede communicatie, snelle reactie op mail / vragen. En je word goed op de hoogte gehouden over de voorraad. Of als er vertraging is. SUPER !!

Prima services

Heerlijke wijnen en prima service

Prima prijs kwaliteit en uitstekende service

Overzichtelijke site met ruim voldoende informatie. Keuze uit direct ophalen of bezorgservice is fijne aanvulling en voor feestjes of events service op maat.

Heerlijke wijnen en keurige service.

Bestel regelmatig wijn bij Abels wijnen en nooit klachten

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs.

Snelle bezorging

Alleen maar goede ervaringen

Prima wijn/prijs verhouding . Nebla is goedkoper hier dan in Spanje .

Goede keuze

Prima en snelle bezorging

Goede prijs kwaliteit

Ik vind de aanbiedingen de moeite waard. Nog geen slechte wijnen ontvangen.

wat u belooft doet u ook .

Wat U belooft,klopt en doet U ook.

goede wijn en snelle bezorging

goede wijn behoeft geen krans. de omschrijving klopt van de witte wijnen. de bezorging is snel en zonder problemen.

Uitstekende leverantie

Snel, netjes en correct

Snelle levering duidelijke site

Je krijgt wat je ziet. Goede wijn. Snelle levering Zeer tevreden!!

snelle levering prima

prima assortiment en aantrekkelijke prijzen

Snel en goed

Heerlijke wijnen. Door de uitgebreide beschrijving bij de wijnen, makkelijk om de juiste keuze te maken. Zeer stevig verpakt.

Prima, maar

Het gaat allemaal goed bij Abels. Maar, het zou fijn zijn indien je meer keuze zou hebben met betrekking tot het moment van bezorgen en/of de locatie van bezorgen. Voor bv een avondbezorging wil ik best iets bijbetalen. Of als het naar een afhaalpunt gaat, dat je een keuze kunt maken naar welk verzamelpunt het dan gaat.

Prima !!

Heerlijke wijn,leuk geprijsd en goede bezorging.

uitstekend

makkelijk de bestelling geplaatst en snel en volgens afspraak geleverd.

Snelle levering. En niet onbelangrijk heerlijke wijn. Sjef

Helemaal goed

Het enige minpuntje was dat de bestellingen van voor de nieuwe software niet waren opgeslagen. Moest echt lang zoeken voordat ik wist wat zo lekker was.

Alles vlot geregeld.

De bestelling is orima uitgevoerd. Helaas waren we niet thuis op de vastgestelde tijd die we niet konden veranderen. Daarna had de bezorgdienst 2 dagen nodig om het pakket op een centraal punt te bezorgen. Het zou beter zijn wanneer de 1e bezorging aangepast kan worden.

Altijd top service

Geen ....

Bestelling via PostNL zou geleverd zijn maar is het niet !!! Is dus wel moeilijk om een beoordeling te geven !!

Rijksweg 126

6581 ES Malden