Altijd goed

Makkelijkere site, goed overzicht qua prijs en voorraad, snel bezorgd

Zoals altijd: Prima

Komen afspraken na .

Snelle en correcte afhandeling!

Prima wijn

Prima wijn, goede prijzen. Helaas is de minimale bestelwaarde voor gratis verzending plots 1,5 keer meer geworden. Jammer want ook dat was voor mij een reden bij Abels te bestellen.

Prima wijn

Fabuleus

Fijne website, goede wijnen en snelle afhandeling,

Zeer goede wijnen , snel besteld en binnen de kortste tijd bezorgd , nooit geen problemen ondervonden.

Duidelijke presentatie

Prima wijnen en duidelijke beschrijving. Het enige nadeel van de frequentie van uw mailings is dat je niet kan instellen om de hoeveel tijd je een mail wilt ontvangen. Ik ben geneigd om mij uit te schrijven omdat ik ze te vaak krijg en er eigenlijk geen tijd voor heb.

snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Goede prijs/kwaliteit aanbod

Al enkele jaren koop, ik online wijn bij Abels Wijnen. Goed assortiment en prijzen.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Regelmatig bestel ik wijn bij Abels. Prima assortiment, gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

perfect

alles wat je verwacht klopt ook

Ruime keuze scherpe prijsstelling

Wat een geweldig bedrijf. Super fijne website die makkelijk navigeert. De keuze is ruim en de aanbiedingen per doos zijn scherp.

Super zaak

Goede duidelijke website en zeer snelle levering

Snelle accurate levering.

Kwaliteitsproducten

Nog niets ontvangen

Zou paaszaterdag de bestelling ontvangen maar wegens breuk (??) ging dat niet door. Tot op heden nog steeds niets ontvangen

Zeer positief

Snelle levering en een goed assortiment.

Goede service, betrouwbare informatie, snelle levering

Een beetje teveel email,

Enthousiast en deskundig advies op basis van persoonlijke voorkeuren

Bestelling binnen 24 uur klaar en bij afhalen nog even nieuwe varianten toegevoegd

Snelle levering en goed advies

Snelle levering, goede service

Ik kwam door een cadeaubon onder het gratis verzendbedrag en dat had ik niet door, totdat ik de factuur zag. Is snel en keurig opgelost. Verder heerlijke wijnen voor een redelijke prijs, dus ik ga hier zeker vaker bestellen.

altijd correct geleverd

bij deze firma heb ik steeds op een correcte manier antwoord gekregen op mijn vragen en daarom steeds bij hen gebleven als mijn leverancier van wijn

Helemaal Top

Mooie wijnen voor een redelijke prijs

Laat mij vaker verleiden tot het kopen van een wijn, door de goed opgestelde aanbevelingen van een van de medewerkers. Ben het er meestal mee eens!

Hebben al regelmatig besteld bij Albers wijnen en zijn zeer tevreden!

Rijksweg 126

6581 ES Malden