Prima winkel met vakkundige medewerkers

Plezierig in de omgang Vakkundig Veel keus

Met de nieuwsberichten van Abelswijnen gaat er een wereld voor mij open! Mooie deals, leuke omschrijvingen en een super snelle service. Gewoon leuk om weer in een mailtje nieuwe wijnen te ontdekken en gezellig met vrienden te genieten!

Perfecte slijterij

Nette mensen komen na wat men beloofd

Goed gedaan !!!

12 flessen Hans Greyl besteld. Normaal zitten ze per 6 verpakt. Flessen zijn overgepakt in een stevige doos en goed beschermd met 12 flessen. PERFECT. Snelle levering. Zeer zeker 5 sterren en een aanbeveling om hier klant te worden!!!

Snelle en keurige levering

Zie titel

Interessante aanbiedingen

Prima wijnen aangeboden tegen aantrekkelijke prijs tijdens acties.

goed, zoals altijd

Goed, zoals altijd, genoeg keuze.

Zeer snelle levering

Keurige snelle levering

Niet geleverd wat is beloofd

Het alcoholpercentage was lager dan beloofd in de advertentie. Ik mocht wel overblijvende flessen terugsturen maar dat hoort niet zo als je een feestje hebt met echte wijnliefhebbers.

Uitstekende en snelle service!

Goede en duidelijke website en super snelle aflevering

Prachtige service, snelle levering

Duidelijker bovenkant markeren

Bij aflevering lag doos op z’n kant. Flessen bleken op elkaar te liggen. Gelukkig niets gebroken.

business as usual.

Goede prijs vergeleken met anderen. Heel snelle levering naar België. Goed verpakt. Zonder probleem de vijf sterren.

Heerlijke proeverij

Wij hebben een wijn proef avond georganiseerd met een mooie doos vol heerlijke wijn van Abels. Het was zeer geslaagd en de wijnen waren verrukkelijk

Snelle service, (H)eerlijke wijnen!

Betrouwbaar en correcte levering.

Probleemloos

Uitstekende wijn voor een goede prijs en snel geleverd.

Zie boven

Altijd snelle en correcte afhandeling

Ik weet niet waarom dit veld verplicht is, maar ik zou hier hetzelfde willen invullen als in de rubriek hierboven.

Snelle levering en vooral fijn via PostNL bezorging PostNL is zoveel beter dan DHL en UPS.

Een 9 omdat helaas wederom een geliefde wijn niet aanwezig was. Maar men biedt een redelijk alternatief dus over de oplossing heb ik niets te klagen.

Heel goed, netjes geleverd en snel

Beste prijs voor de beste wijn!

Mooie aanbiedingen en snelle service voor de betere wijnen. Bestel graag en gemakkelijk.

Helemaal goed!

Vlotte service

Dit is de tweede keer dat ik wijn bestel via Abels Wijnen, omdat deze wijn niet verkrijgbaar is in de plaatselijke slijterij. Het bestellen gaat vlot en na enige dagen komt het pakket keurig aan. Mijn dank! Met vriendelijke groet, D. Oosterhuis

Goede service en mooi binnen 4 dagen de wijn in huis

Rijksweg 126