Wederom super wijnen

Goede levering en kwaliteit wijnen tegen scherpe prijzen

Wederom super wijnen

Goede levering en kwaliteit wijnen tegen scherpe prijzen

TOP !!

Fijne webshop, regelmatig goede aanbiedingen. Fijn contact. Steeds meer nemen ze de plaats over van wijnvoordeel en voordeelwijn. Betere wijnen voor betere prijzen. Aanrader.

TOP !!

Snel geleverd, goed verpakt, lekkere wijn.

Goede website, moet alleen de aanbevolen witte wijn nog proeven, maar is vast lekker!

Prima wijn, zeer slechte bezorging Post.nl

Deze witte Italiaanse bubbel wijn Chardonnay voor de tweede keer gekocht, eerst 6 witte en 6 rosé wijn voor de zomer en nu gelijk 12 stuks voor de feestdagen. Prima wijn en zelfs zo lekker, dat als kennissen het drinken bij ons wij ze door hun enthousiaste reactie gelijk een fles meegeven voor thuis. Een aanbeveling, wel lekker koud drinken is bij ons 4 graden. Alleen de bezorging was weer een drama door Post.nl. Men komt gewoon niet langs, want er behoeft toch niet mee een briefje niet thuis in de brievenbus. Gelijk alleen een mailtje we hebben u niet thuis getroffen en na twee dagen af te halen bij een post/ boekhandel in het winkelcentrum. Dozen zeker te zwaar om bij de klant te bezorgen in appartement met lift. Triest, aangezien we gewoon thuis waren. Graag voortaan contract bezorgen met b.v. D.H.L.!!! of zo.

Chardonnay Corte Dei Rovi bubbels.

Chardonnay Corte Dei Rovi bubbels.

Altijd snel en lekkere wijnen

De wijnen zijn goed prijs/kwaliteit verhouding. En dat u met Post NL werkt vind ik heel fijn.

Altijd snel en lekkere wijnen

Mooi aanbod van port(ruby)

Na bestelling vlotte levering van het artikel

Onze 1ste ervaring zeer positief. Kwaliteitswijnen… aanrader. Super afwikkeling.

Heerlijke wijn, snelle levering, vriendelijk service!

Heerlijke wijn, snelle levering, vriendelijke service

Zeee goed

Snel geleverd en Goed verpakt

Fijne web shop

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Gebeld met info wijn die niet beschikbaar was. Netjes

Gebeld met info wijn die niet beschikbaar was. Netjes

Erg positief

De wijn is keurig netjes en goed beschermd thuis tijdig afgeleverd.

Erg positief

De wijn is keurig netjes en goed beschermd thuis tijdig afgeleverd.

Ruime keuze

Doen wat ze beloven, alleen de levering is 4 keer uitgesteld ivm de drukte.

Ruime keuze

Doen wat ze beloven, alleen de levering is 4 keer uitgesteld ivm de drukte.

Geweldige wijnen voor een goede prijs!

Levering snel en goed conform afspraak. Top wijnen voor een mooie prijs. En als je belt goed advies. Zeer bekwame en vriendelijke mensen.

Geweldige wijnen voor een goede prijs!

Rijksweg 126

6581 ES Malden