Precies dat!

Vriendelijk snelle, netjes verpakte, levering

Zeer positief

Onze eerste kennismaking met Abels wijnen zijn zeer positief. Zeer goede bevinding. Ruime keuze uit kwaliteitswijnen. Aan te bevelen.

Zeer positief

Alles snel en goed geregeld

Heerlijke wijnen. Zo blij dat u met Post NL werkt.

mijn ervaring in een woord prima en klasse!

goede service en klasse wijnen.

Snelle bezorging en goeie service

Altijd fijn om zaken mee te doen

vanaf het geven van advies, de aanbeveling en afwikkeling, alles is goed verzorgd, correct opgevolgd.

Nooit een teleurstelling bij Abels Wijnen

Ik ben een tijd geleden overgestapt van een bekende internet wijn marktpartij naar Abels Wijnen. Ik ben erg blij met mijn keuze. Bij Abels vind ik heerlijke wijnen die bij mijn smaak passen en geen onverwacht grote wisselingen in kwaliteit als het gaat om assortimentswijzigingen. Dat is voor mij een belangrijk punt. Dat een favoriete wijn niet ineens niet meer leverbaar is, omdat de afspraken met de producent/partner in het buitenland niet voortgezet worden. Of dat er op zijn minst een vergelijkbaar alternatief geboden kan worden. Andere aanbieders hebben me hier vaak in teleurgesteld. Leveringen gaan vlot, maar je hebt helaas geen invloed op het moment van leveren. De kans dat je niet thuis bent voor ontvangst van de dozen is groot. Dat zie ik als een minpuntje.

Nooit een teleurstelling bij Abels Wijnen

Mooie wijnen voor een nette prijs

Enkele dozen besteld nav de mail van Abels. Binnen 1 dag ontvangen en zeer verrast door de goede kwaliteit. Echte aanrader.

Prima.

Al vele malen bestellingen gedaan. Altijd prima in orde en op tijd. Alleen jammer dat de oude bestellingen niet meer te vinden zijn door wijzigingen in het systeem. Hierdoor moelijk uit te zoeken welke wijnen je weer zou willen bestellen. Dus daarom 4 sterren.

Rijksweg 126

6581 ES Malden