Prima.

Al vele malen bestellingen gedaan. Altijd prima in orde en op tijd. Alleen jammer dat de oude bestellingen niet meer te vinden zijn door wijzigingen in het systeem. Hierdoor moelijk uit te zoeken welke wijnen je weer zou willen bestellen. Dus daarom 4 sterren.

Snelle levering en goed verpakt

Zal in de toekomst hier zeker vaker bestellen. Snel geleverd in tegenstelling tot een groente meer bekende concurrent.

Wijnen van Abels stellen niet teleur

Ik ben een tijd geleden overgestapt van een bekende internet wijn marktpartij naar Abels Wijnen. Ik ben erg blij met deze keuze. Bij Abels vind ik heerlijke wijnen die bij mijn smaak passen en geen onverwacht grote wisselingen in kwaliteit als het gaat om assortimentswijzigingen. Dat is voor mij een belangrijk punt. Dat een favoriete wijn niet ineens niet meer leverbaar is, omdat de afspraken met de producent/partner in het buitenland niet voortgezet worden. Of dat er op zijn minst een vergelijkbaar alternatief geboden kan worden. Leveringen gaan vlot, maar je hebt geen invloed op het moment van leveren. Dat zie ik als een minpuntje.

Wijnen van Abels stellen niet teleur

Wijn kiezen was nog nooit zo eenvoudig

Het beste van Abels wijnen: beschrijf waar je de wijn bij wilt drinken en je krijgt een advies. Bijv. Ik wil wijn bij asperges drinken. Dan volgt er een advies van vele wijnen en diverse prijsklassen. De levering is vlot en de wijn wordt goed verpakt.

Super snelle levering, keurig verpakt en heerlijke Portugeese wijn

Fijne website, goede prijzen, snelle levering. Zalige witte wijn uit Portugal

Heerlijke wijn, goede bezorging, fijn in contact.

Heerlijke wijnen en altijd snel bezorgd.

Prima service.

correcte levering van lekkere wijnen

Algemeen tevreden over afhandeling en kwaliteit

Bij laatste bestelling link na verzending niet ontvangen. Pakket wel tijdig ontvangen.

Mooie wijnen en fantastische service.

De wijnen worden altijd snel en goed verpakt geleverd. Ook hebben ze vaak mooie aanbiedingen.

Vlotte levering

Abels is de enige leverancier waar wij de lekkerste prosecco ooit kunnen kopen. En dan kom je gelukkig ook nog wel eens een andere wijn tegen die ook favoriet wordt.

Goed en klantvriendelijk

Mooie wijnsortering, tijdige aanbiedingen, soms te verleidelijk!

Heerlijke wijnen. Goede uitleg. Mooie prijzen. En geweldige service. Gewoonweg top

snelle levering sinds "nieuwe-site"...

ná onze slechte "vóór-laatste bestelling"..hadden wij het wél-vóór-gezien met "wijnen.nl"...maar mijn vrouw herinnerde áán dé min-of-méér positieve ervaringen..!dus toch bestelling geplaatst,ditmaal positief qua levering...

Prima bedrijf waar genoeg te zien valt.

Zeer goed: snelle levering en goed afgehandeld.

Ik bestel vaker bij Abels Wijnen omdat zij wijn van le domaine Clavel gelegen in la vallée de la Cèze in de Gard importeren en verkopen. En omdat ik 's winters niet zomaar even wijninkopen in Zuid-Frankrijk kan doen. Mijn favoriete wijnen zijn de côte du Rhône villages wijnen. De service is goed en snel.

Goede service, fijne mensen, groot assortiment

Goede service, fijne mensen, groot assortiment

supersnelle levering!

nog niet besteld, of al in huis. Wat een geoliede machine. Fijn hoor!

mooie wijn

Netjes in stevige doos ontvangen. dacht een cadeau verpakking gratis bij kreeg, maar niets daarvan gezien. Heb ik dan verkeerd begrepen, denk ik.

Snelle levering!

Snelle afhandeling en levering.

Rijksweg 126

6581 ES Malden