Goede prijs/kwaliteit, service en website

Goede prijs, kwaliteit, website en service. Heerlijke wijnen.

Is goed

Lekkere wijn en goed servicie gaa zoo door esposito .

Kwaliteitswijnen voor een nette prijs

Goede wijnen tegen scherpe prijzen. Bezorging zoals beloofd

De beselling was zeer snel binnen en alles klopte

geweldig assortiment, goede prijs

snelle levering van prachtige wijnen.

Niks mis mee

Geen probleem ondervonden

Ruime keuze en snelle lvering

Vlot en prettig

Fijn dat er goed werd meegedacht, toen we per ongeluk de bestelling bijna lieten verzenden.

Snelle levering en reageren snel

Nvt

Prijs, kwaliteit en levering hoeft geen krans

Goede wijn behoeft geen krans zegt het spreekwoord. Dit gaat ook op voor Abels wijnen. Gewoon goed zoals het hoort en mag verwachten.

Heb de wijn nog niet eens en dan al evalueren?

Tja, ik heb inderdaad wijn besteld en inmiddels bericht gekregen dat de leverancier de verkeerde wijn heeft geleverd en dat 'hopelijk' morgen de wijn wordt geleverd. Nog niet tevreden dus

Fijne webshop met goede kwaliteit wijnen en leuke aanbiedingen

Goede webshop met fijne omschrijvingen van het wijn assortiment. De wijn bestelling wordt goed verpakt aan huis bezorgd. Geregeld aanbiedingen op enkele wijnen uit het assortiment. Indien verzending datum niet schikt, wordt hier rekening mee gehouden.

Snelle levering van goede wijn!

Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel en goed. Keurig en stevig verpakt!

Perfecte levering

Alles is perfect verlopen. Al verschillende bestellingen online gedaan en tekens is het vlot en correct verlopen. Zeker aan te bevelen.

Goede service en lekkere wijn

Ik had 12 flessen wijn besteld, ik werd opgebeld dat er nog maar 7 op voorraad waren. Ik kon kiezen geld terug voor 5 flessen of andere wijn bestellen. Ik heb gekozen voor geld terug, en dat is snel geregeld. Top!!

Goede ervaring met bestelling en levering bij en door Abels

Niets aan toe te voegen

Redelijk

De bezorging heeft uiteindelijk 3 dagen langer geduurd dan in eerste instantie aangegeven.

Snelle reactie

Wijn stond onbeheerd voor de deur ! Goede afspraken maken met vervoerder Probleem door Abels wijn prima opgelost

Kan makkelijk online bestellen, als er onduidelijkheid is over de bestelling wordt ik gebeld of gemaild, je snelle levering bezorging

Binnen 2 dagen doos geleverd.

Lekkere wijn, bezorgen kan op onderdelen nog iets beter.

Lekkere wijn en goed advies. Bezorgen van Abelswijnen via de post is in ons geval omslachtig. Maarten kan beter even langsrijden. Komt misschien door automatische verwerking van online bestellingen.

Betrouwbaar

Op deze overzichtelijk website ben ik terecht gekomen door naar een specifieke wijn te zoeken. Ik heb een goede ervaring met deze webwinkel en de wijn die ik besteld had was goed en degelijk verpakt thuis geleverd. Ik ben een tevreden klant.

Snelle en correcte service

Xxx

Prijs, kwaliteit en snel geleverd!

Gezocht naar een alcoholvrije wijn en terecht gekomen bij Abels wijnen! Van alle alcoholvrije wijnen die onze smaakpapillen op proef stelden is dit de beste wijn ooit en wat de kostprijs betreft:”De voordeligste binnen de e-commerce! Wanneer deze dan nog goed verpakt en snel wordt geleverd kunnen wij enkel beamen: “Abels wijnen” dankjewel!

Rijksweg 126

6581 ES Malden