Snelle levering en uitstekende wijn voor een prima prijs

Snelle en keurige levering.

Een prima ervaring. Geen klachten.

Makkelijk, snel, goed en een goede prijs

Goede wijn voor een goede prijs. Zeer snelle verzending.

Goede wijnen en dito service!!!

Wij kopen al een lange tijd wijnen van Abels wijnen en dit is elke keer meer dan goed. Goede wijnen en dito service!!

Bij mijn laatste bestelling was de doos met flessen tijdens het transport door PostNL kennelijk gevallen. In plaats van 12 kreeg ik slechts 9 flessen via PostNL. Direct contact met Abels wijnen opgenomen en zaak levering werd alsnog direct conform mijn bestelling afgehandeld. Ik kreeg voor de 'overlast' nog een extra fles wijn cadeau. Prima klantgerichtheid.

Prima service en kwaliteit

Duidelijke internetsite, snelle levering en lekkere wijn.

Goede wijn snel geleverd alles altijd op voorraad

Alles op voorraad en op tijd geleverd.

Abelswijnen, perfect

Goede en betrouwbare internetwinkel. Zeer goed verpakt. Aanrader.

Duidelijke website, snelle levering

Snelle levering van mijn favoriete wijn.

goede prijs/kwalitietsverhouding

na wat problemen met levering ( breukschade) en een mailbericht, toch nog snel geleverd

Wijnen zijn prima maar leveringstijdis te lang

De wijnen zijn prima, prijsstelling ook maar t moment van bestellen en de daadwerkelijke levering vind ik te lang , hierin kan verbetering komen.

Zoals altijd keurig afgehandeld

Ondanks foutjes bij PostNL heeft Abels ervoor gezorgd dat een en ander naar behoren geregeld werd. Chapeau!

snelle levering, uitstekend verpakt, concurerende prijs

snelle levering, uitstekend verpakt, concurerende prijs

goede service

goede service

Goed snel goede prijs kwaliteit verhouding

Ben al jaren klant bij abels. bevalt prima snel geleverd altijd . Als er eens wat mankeert is er altijd snel een oplossing .

Beste winkel in de buurt!

Super vriendelijk personeel en weet veel over wijn. Goede selectie. Ook voor whisky.

Gewoon geweldig

Helder website met een goed aanbod van heerlijke wijnen tegen een scherpe prijs. Ook snel en keurig geleverd. En gratis.

Uitmuntend

Wijnen worden prachtig, uitgebreid en zeer correct omschreven. Het plezier begint al bij het uitzoeken van de wijn. Veel topwijnen in het assortiment. Levering aan huis verloopt probleemloos.

Goede en heerlijke wijnen voor een mooie prijs

Keuze om wijnen per stuk te bestellen. Levering service is goed. Prijs en kwaliteit, smaak, is goed.

prima service / bedankt //

snelle en correcte levering //

Top assortiment!

Prima wijn en prijs! Zou leuk zijn keer kortingsbon….

Supersnelle levering

Top wijn tegen een goede prijs en supersnelle levering.

Altijd correct, snelle levering en top wijnen!

Goede wijnen, mooie aanbiedingen en goede adviezen. Vriendelijke mensen!

Snel en prima assortiment.

Al jaren lang onze wijn leverancier.

de bestelling is nog altijd niet geleverd dus kan ik geen evalutie geven

idem

Rijksweg 126