Goede wijn, snelle service

Wij drinken graag de Cortesrosso en die vinden wij een goede prijs/kwaliteit hebben bij jullie. Echter gingen er paar dingen mis met de bestelling. Ik had een kortingscode doorgestuurd gekregen van een kennis en die werkte niet. (25%korting vind ik toch de moeite waard) En van de bestelling kregen wij geen melding wanneer die geleverd werd of verzonden werd. Ook post nl kon me niks vertellen (via de track and trace) Uiteindelijk gaat het ons om het product dus wat dat betreft krijgen jullie wel een voldoende en zou ik jullie zeker aanbevelen. Maar er is dus zeker ruimte voor verbetering ;)

Klantvriendelijk en menselijk!

Na meerdere ervaringen moet ik concluderen dat er nauwelijks op iets een op of aanmerking te maken is. Geweldige zaak met geweldige mensen.

Goede beschrijving, steeds lekkere wijnen, leuke aanbiedingen

Goede website, goede sortering tegen redelijke prijzen. Snelle verzending in goede verpakking.

Top niks op aan te merken

Het was een snelle levering en ik zal zeker weer bestellen

Prima service!

Mijn bestelling had breukschade en werd door de transporteur geretourneerd naar de afzender. Binnen twee dagen werd er een nieuwe doos bezorgd. Top!

Heerlijke wijn voor een goede prijs

Elke keer weer verrast en blij

Nog geen enkele keer een nare ervaring gehad. Elke keer worden we weer verrast door leuke, nieuwe wijnen. Top kwaliteit. Elke keer weer netjes en op tijd bezorgd. Heel snel! We blijven elke maand terugkomen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Wederom prima!

Snelle levering. Goede wijnen.

Snelle en correcte afwikkeling

De bestelling was eenvoudig en de afwikkeling tiptop.

Bezorgd wat bezorgd moest worden

Genoeg keuze in het assortiment Bezorging prima

Ik heb nu 2x besteld bij Abels en het is goed bevallen. Lekkere wijnen en levering gaat snel . Het zal zeker niet de laatste keer zijn, dat ik hier wijn ga bestellen

voortreffelijke online wijnwinkel

Zeer informatieve website, mooie aanbiedingen, vlotte verwerking van bestellingen

Snel en eenvoudig te bestellen, vlot en correct geleverd voor een prima prijs.

Zeer prettige (online)winkel met kundig personeel

Altijd vriendelijk, mooi assortiment en wordt snel geleverd.

Zoals altijd goed

Zoals altijd is het bestellen en bezorgen volgens leverdag afspraak goed verlopen

Goede wijnen, snelle levering

Goede overzichtelijke website, tot nu altijd lekkere wijnen en een razendsnelle levering.

Ruime keuze en snelle levering

Ik had een specifieke rode wijn nodig, hierdoor kwam ik bij Abels Wijnen terrecht. Ze hebben een ruim assortiment en konden de bestelling snel leveren.

Eenvoudig bestellen met snelle levering.

Top, snelle levering, goede service en perfecte wijn

Top, snelle levering, goede service en perfecte wijn

Fantastische service, heerlijke wijnen

Super vriendelijke service, wijnen worden altijd op tijd geleverd. Veel keuze voor een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Altijd goed!

Fijne webshop

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Is al verschillende jaren met goed resultaat

x

Rijksweg 126