Aantrekkelijke aanbiedingen, snelle levering. Goede PR!!

Mooie producten en klantvriendelijk!

Mooie producten en klantvriendelijk!

van aankoop tot bezorging netjes verzorgd.

van aankoop tot bezorging netjes verzorgd. het enige wat ik miste was de communicatie t.a.v. bezorging onderweg van aankoop tot bezorging. wel zou ik voor 100 % Abels wijnen aanbevelen.

Voor Abels Wijnen geldt: Goede wijn behoeft geen krans

Gevarieerde wijnen, goede prijzen en snelle levering.

Prijs/Qualiteit: +++!

Prijs/Qualiteit: +++!

Eerst reed ik een eind om de wijn te halen maar door omstandigheden heb ik nu een paar keer besteld en het wordt keurig, goed en betrouwbaar verpakt en redelijk snel thuis geleverd voor hetzelfde geld.

zeer tevreden

Goede omschrijving van de wijnen die ik bestel en daarom ook niet teleurgesteld als ik de wijnen proef die ik besteld heb. Levering ook altijd correct.

Ik koop mijn wijnen altijd graag bij Abels/Bastion. Maarten is een geweldige adviseur.

Goede service, snelle levering, fijne prijzen.

Een omschrijving is niet echt nodig met deze beoordeling. Heerlijke wijnen!

Heerlijke wijnen, mooie aanbiedingen

Ik koop regelmatig online wijn. Abels is daarbij mijn favoriete online wijn winkel. Steeds leuke aanbiedingen net uitstekende wijnen voor een betaalbare prijs. Levering altijd vlot. Kortom zeer tevreden.

Uitmuntend

Prima aanbod en snelle levering

Fantastische wijn voor een goede prijs van een hele goede onderneming

Alles supersnel en netjes geregeld. En bij vertraging van de levering vanwege tijdelijk niet op voorraad volgt een telefoontje van een hele vriendelijke dame die dat uitlegt en vraagt of dit een probleem is. In 1 woord geweldig. Dikke pluim.

Snelle en correcte levering

Plezierig dat je naar keuze ook losse flessen kunt bestellen om meerdere soorten te proeven.

Prachtige zaak met groot assortiment

Veel keuze uit alle windstreken. Mooi assortiment met kwaliteitswijnen.

uitstekende wijnhandel

uitstekende en betaalbare wijnen, goede en snelle bezorging en afwikkeling.

Mooie wijnen en snelle levering.

Wijn bestellen bij Abels is een feestje op zich. De keuze is ruim, de aanbiedingen zijn wat ze beloven. Mooie prijzen die passen bij iedere gelegenheid. En altijd zorgvuldig en op tijd geleverd! Top!

Correcte en snelle levering

Mijn bestelling is met de grootste zorg bezorgd. Zelf hoef je geen veelvoud van 6 flessen aan te schaffen, groot voordeel. Kortom 1 van de betere websites om wijn te bestellen.

Super service

Heerlijke wijnen. Goede prijzen. Leuke aanbiedingen. Supee handige tips. Kortom kijk. Bestel en geniet

Mijn favoriete wijnleverancier

Mooie wijnen tegen eerlijke prijzen. Ook de aanbiedingen springen er echt uit. Makkelijk bestellen en heel vlot bezorgd in degelijke verpakkingen.

Super ervaring!

Mijn ervaring met abels wijnen heb ik ervaren als klant is koning...

Super betrouwbaar bedrijf

Verschillende keren ern bestelling geplaatst. Heerlijke wijnen en leuke aanbiedingen.

Super snelle levering en erg vriendelijk personeel. Ik heb een keer gebeld om te vragen of wijnfles op voorraad was. Mevrouw heeft meteen gekeken en het op de post gedaan voor mij, zodat ik het optijd in huis had. Dat noem ik nou top service.

Perfect van bestelling tot en met levering.

Geen opmerkingen.

Snel bezorgd, lekkere wijn

Goed ingepakt, snel geleverd. Uitstekende wijn.

goede service, snelle levering en heerlijke wijnen

Al een paar keer via Abels wijnen besteld. Wijnen worden erg snel bezorgd en de kwaliteit stemt overeen met de beschrijving.

Rijksweg 126

6581 ES Malden