Grote selectie, goede prijzen en snelle verzending.

M'n ervaring met Abels wijnen is ontstaan vanwege het krijgen van een kadobon als kerstpakket, maar ook daarna bestel ik regelmatig bij Abels. De beschrijving van de wijnen klopt altijd en ik heb daarom nooit een miskoop gedaan. Verder hebben ze een grote collectie, is het zoeken naar de juiste wijn heel makkelijk en is de levering snel en goed.

Heerlijke rode wijn met de feestdagen

Assortiment en service zijn fantastisch!!

Er is enorm veel keus, snelle en nette verzending. Zeer goede communicatie. In 1 woord TOP!

Goed advies, lekkere wijntjes.

Goed advies, lekkere wijntjes.

Ze hebben me nooit teleurgesteld

Lekkere wijnen en goede aanbevelingen

Altijd goed voor een mooie prijs

Wij(n) zijn dol op de CorteRosso en altijd weer een mooie aanbieding!

Snel, service, lekkere wijnen

Snel, service, lekkere wijnen

Prima wijn en service

Als iets onverhoopt mis gaat ...

....krijg je te maken met de service afdeling, en dat hebben ze dik voor elkaar. Via postbezorger te horen gekregen dat er een doos gesneuveld was. Contact opgenomen met Abels Wijnen en direct een andere verstuurd, top geregeld ! En voor het weekend in huis :)

Het is redelijk bevallen

Het is alleen jammer als je 12 flessen besteld dat het dan in 1 grote doos zit. Overal waar je besteld krijg je dan twee dozen . Zes flessen wijn per doos

Een heerlijke ervaring

Ik had eerder van collega's gehoord dat ik eens een overheerlijke rode wijn zou moeten proeven. Die heb ik bij Abels Wijnen besteld en had de wijn binnen een paar dagen in huis. Inderdaad een overheerlijke wijn en aantrekkelijk geprijsd.

Prima service, makkelijk bestellen, snelle levering

Heerlijke wijn bestellen wij altijd bij Abels Wijnen. Snel in huis, makkelijk te bestellen.

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

En stip op tijd geleverd.

Volgens verwachting

Prima site, prima prijs en snelle nette levering.

Top wijn en goede service!

Top wijn en goede service!

Goede service en communicatie

Had wijnen besteld en werd na 2 dagen netjes gebeld dat er nog 1 wijn moest binnenkomen maar dat het pakket die dag nog de deur uit ging. En de volgende dag was het binnen!

Altijd goed!

Ruime keuze uit vele mooie wijnen met wekelijks goede aanbiedingen! Het leuke is dat ze ook wijnen hebben uit landen die je niet zo snel ziet.

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd

Zeer tevreden. Leuke sorti dessertwinen.

Snelle bezorging van goede sorti dessertwine.

Tevreden

Fijne wijn! Keurige bezorging! Ben zeer tevreden!

Positief!

Goede assortiment, gemakkelijk te bestellen, snelle levering in goede verpakking. Zeker een aanrader!

Goede wijnen en service

Zie boven

Lekkere wijn. Goede tips. Mooie pijzen. En super service. Wat wil een mens nog meer.

Mooie wijnen

Ik vond jullie op internet omdat ik zoek was naar een bepaalde wijn en heb daarnaast ook nog een andere heerlijke wijn ontdekt. Alles tegen een goede prijs

Rijksweg 126

6581 ES Malden