Prima gegaan zoals beloofd

Mooi op tijd geleverd en goed verpakt

de wijnen voldoen steeds aan de goede omschrijvingen

heerlijke wijnen en een goede service

matig

twee prosecco met 2 glazen in een geschenkdoos besteld...... in deze doos zat een scherpe snee midden in het deksel, en de glazen waren niet voorzien van de naam van het wijnhuis zoals op diverse dozen op andere websites wel aangeboden werd. Na reclamatie werd ik gebeld en op een “ vriendelijk” manier gevraagd of ik zelf de snede had aangebracht tijdens het openen van de omdoos........ men weet blijkbaar niet hoe men verstuurd en dat dit niet kan. De inscriptie in het glas was ook niet aan de orde, en als ik wilde kon ik de doos retour sturen. Er was geen nieuwe doos beschikbaar......Moest dat dan wel weer apart aanmelden. Ik heb het probleem uiteindelijk zelf maar opgelost, maar wat mij betreft een deurtje verder de volgende keer

Snel goed en voordelig

Mooie aanbieding dus goede wijn voor een zeer goede prijs. Binnen 48 uur geleverd

Positief snel geleverd zeer goed verpakt. Tot de volgende keer. Ik zeg proost.

Goede service en heldere communicatie

Fijne webwinkel met duidelijk omschrijving en goede communicatie.

Snelle levering en top van omschrijving

Simpel top

prima service lekkere wijn

wat wil je nog meer?

Mooi assortiment met heerlijke wijnen en snel bezorgd

Mijn eerste bestelling bij Abels leverde een paar heerlijke wijnen op die keurig verpakt snel werden geleverd. Makkelijke website en een goed assortiment.

Altijd goed verzorgd

Als ik bij Abelswijnen bestel is het altijd ; goed ingepakt en klopt de bestelling altijd. Wat mij betreft een aanrader voor de wijndrinkers onder ons. Ga zo door, hopelijk is straks mijn favoriete wijn weer te bestellen.

Doen wat ze beloven

Prima aanbod, levering cfm. afspraak. Prettig zaken mee te doen

Top service!

Ik heb 6 flessen wijn besteld. Zouden eerst afgelopen donderdag komen. Was vertraagd en ik werd daar woensdag al over gebeld. Zou nu zaterdag komen bij een post.nl punt en dat gebeurde ook. Alleen er was iets onjuist in de adressering en het PostNL-punt wilde het niet meegeven. Op goed geluk belde ik Abels wijnen, terwijl op de website stond dat ze alleen op werkdagen telefonisch bereikbaar waren. Echter er nam toch iemand op, zeer vriendelijk, zocht gelijk een en ander uit, belde het PostNL punt en zorgde ervoor dat ik m’n bestelling mee kreeg. Grote klasse!!

Abels heeft mooie wijnen maar assortiment mag wat groter zijn. Snelheid van levering en verpakking is prima en snel

voldoen aan verwachtingen

ik geniet van de wijnen die ik ontvang. Maar ik moet ook zeggen dat ik geen kenner ben. Ik ben zelden teleurgesteld. Wellicht een idee: de kartonnen doos met vakjes gaat direct in de papierbak die dan flink vol zit. Ik weet niet wat het economisch aantal flessen zijn qua verpakking. Ik betel liever een fles meer of minder als dat een volle door inhoudt..

Snelle bestelling en levering. Plus niet te vergeten heerlijke wijn

Prima geregeld

Jammer dat de wijn die ik besteld had, één dag later in de aanbieding kwam.

Goed, betrouwbaar.

Nooit problemen gehad.

Snelle levering!

Lekkere wijn, geen verzendkosten en snelle levering!!!

Goede prijs en top verpakt

Lekkere wijnen en prima levering

Leuke aanbiedingen en lekkere wijn

assortiment is beperkt. levering heel snel

Perfect van bestelling tot en met bezorging.

Geen aanmerkingen.

Snel en correct.

Correcte en vlotte afhandeling van orders.

Ruime keuze, goed advies

Een ruime keuze uit wijnen en ik ga ook geregeld naar de winkel in Malden waar je lekker kunt struinen tussen de wijnen en goed advies kan krijgen.

Makkelijk bestellen, snel leveren. Top!

Makkelijk bestellen, snel leveren. Top!

Rijksweg 126

6581 ES Malden