Heel goed.

De wijnen zijn nog niet allemaal op ,de rosé was uitstekend de andere wijn moet nog opgedronken worden,so far so good.

Kan niet beter

Makkelijk bestellen en afrekenen Snelle levering Alles geheel naar wens Kan gewoon niet beter

Prima ervaring, snelle levering

Duidelijke website en snelle levering. Top

De smaak/geuromschrijving die U geeft klopt met de mijne tot nu toe. Dat maakt bestellen relatief betrouwbaar.

Zoals altijd prima!

Zoals ik van Abels Wijnen gewend ben weer een prima ervaring! Op naar de volgende keer!

zoals altijd goede stevige verpakking en snelle levering

redelijk goede levering

goede wijn binnen redelijke termijn geleverd. Laatste keer waren er vier verkeerde flessen bij.

levert snel en goed

Meerdere malen bestelt en altijd netjes verpakt en binnen een mooie tijd bezorgt.

Mooie wijnen, goede service

Snel geleverd, mooi assortiment, duidelijk webshop

Alles prima en snel geregeld

Alles prima en snel geregeld

heerlijke wijn, snelle levering en goed verpakt

al jaren zeer tevreden over deze betrouwbare wijnwinkel

Overzichtelijk en gewoon hoe het moet zijn.

Duidelijke site, wijn simpel bestellen en een snelle levering. Daarnaast waren de flessen in zeer stevig karton super ingepakt. Gewoon Top.

De beste wijnwinkel in de buurt

Super vriendelijk personeel en een zeer goede selectie van alcohol (omdat het daar niet alleen wijn is). Ze weten echt veel over de producten die ze verkopen. Ik kan niet wachten om meer proeverijen!

Altijd weer prima!

Al langere tijd bestel ik al mijn wijn bij Abels, steeds tot volle tevredenheid.

Altijd op tijd geleverd

Goede selectie tegen scherpe prijzen

Nu een aantal keren bij Abels wijnen besteld. Altijd prima keuze, leuke aanbiedingen en snelle levering. Aanrader!

De levering van de wijn altijd snel en goed

Mijn ervaring is goed met Albels wijnen

Proma

Fantastisch!

Heerlijke wijn en prima levering

Prijs kwaliteit is perfect

Snel geleverd, goed verpakt, prima wijn

Zie titel

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Nu 2 keer een bestelling geplaatst. Alles keurig op tijd en in goede staat geleverd. Snelle reactie op mijn e-mail toen ik vroeg om levering op een voor mij geschikt tijdstip.

Wederom fantastisch

Tweede bestelling en tweede keer fantastisch. Heerlijke wijnen en de levering ging wederom snel en goed. Tot de volgende keer maar weer!

Tot nu toe altijd superservice

Duidelijke afspraken, snelle levering. Eén keer een kapotte fles, contact over gehad, mocht alles direct retourneren, kreeg paar dagen later nieuwe zending met extra ter compensatie van de "overlast".

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestellingen worden snel geleverd en de prijs per doos is goed. Wel een nadeel dat het minimale bestelbedrag voor gratis verzending vrij hoog is. Hierdoor is het de eerste keer lastig uitproberen.

Rijksweg 126

6581 ES Malden