Perfecte service

Lekkere wijnen en acceptabele prijzen

Heerlijke wijnen, fijne persoonlijke service

Heerlijke wijnen, fijne persoonlijke service van Maarten en Floor.

Goede wijn, scherpe prijs

Eenoudig te bestellen en snel in huis

Mooie terraswijn

Lekker wijntje met mooie zuren en lekkere toetsen van rood fruit. Meer pit dan vele rosé wijnen die ik al proefde. Enige nadeel vooe Belgische klanten zijn de portokosten, die ongebruikelijk hoog zijn.

Snel, zorgvuldig en goede wijnen

Al enige tijd bestel ik bij Abels. Iedere keer is de levering snel en correct. Verpakking stevig. Goede aanbiedingen met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Kortom, een zeer plezierig bedrijf om mee in zee te gaan!

Matige primitivo

Wij en onze vrienden zijn echte prImitivo liefhebbers. Van Di Manduria (60) tot Zin. De Zin is een van de betere en grande trio heeft u helaas niet in uw arrangement. De primitivo Salento en de Red Zinfandel kunnen helaas in de verste verte nog niet in de schaduw staan van de Doppio Tratto van de Aldi in Duitsland. Dat is wat wij vinden van de wijnen die Abels als Primitivo of daaraan verwant aanprijst en verkoopt. Erg jammer.

Prima geregeld

Prettige website, duidelijk bestelformulier. Accurate, tijdige en nette levering. Alles conform afspraak.

Dikke Prima

Lekker snel prima wijntjes, super.

Vlug geleverd en goede prijs

Was goed

Heerlijke wijn tegen een redelijke prijs

Goede wijn/prijs verhouding. Wel jammer van de verzendkosten

Toffe wijnen en dito hulp.

Al jaren trouwe klant

vlugge levering product zoals gewenst

alles zoals verwacht

Gewoon heel goed

Al sinds jaren mijn vaste slijter.

Geweldige service

Na bestelling 2x gebeld door bedrijf zelf dat de levering iets vertraagd was. Ik kon kiezen uit bestelling annuleren of laten staan. Omdat ik er geen haast mee had heb ik de bestelling laten staan. Ik kreeg een fles wijn gratis erbij toen de bestelling geleverd werd. Dit noem ik nou service.

Alles was prima in orde

Prima, vlotte levering.

Vlotte levering. Goed verpakt. Altijd prima service.

Prima.

Goed site. Direct antwoord na bestelling. Direct geleverd. En, niet onbelangrijk, heerlijke wijn! Zal zeker in de toekomst bij Abelswijnen wijnen bestellen.

De Gruner Veltliner waar ik naar op zoek was,zat in Uw assortiment .Mijn bestelling werd daags erna al afgeleverd,keurig breukvrij verpakt.

Prima en gebuiksvriendelijke site. Snelle afhandeling en levering; een absolute aanrader!

Prima en gebruiksvriendelijke site. Snelle afhandeling en levering; een absolute aanrader!

top

service is top,

Fantastische waarde voor geld

Prompte aflevering van het bestelde. De wijnen welke worden aangeboden zijn van top kwaliteit en geven een uitstekende investering versus smaakbeleving. Ga hier snel bijbestellen.

SNEL EN KEURIG

Snel en keurig geleverd

Goede snelle nette levering! En heerlijke wijnen wederom

Prima verzorgd

De bestelling werd snel en buitengewoon netjes verpakt afgeleverd. De kwaliteit van de bestelde wijnen en olijfolie was geheel naar verwachting.

Rijksweg 126

6581 ES Malden