Netjes bevestigd en bezorgd

Prima en snel geregeld

Ruime keus, goede beschrijvingen, goed verpakt en keurig zoals aangekondigd en verwacht geleverd.

Geweldig toch om heerlijke wijnen thuis bezorgd te krijgen! Zal er zeker vaker bestellen

Vriendelijk, kennis van zaken en eerlijk

Bestel regelmatig wijn maar ook in de doordrink wijnen mooi assortiment en goed advies ( en leuke aanbiedingen)

Heerlijke wijnen en prima service

Heerlijke wijnen en prima service

Snelle Levering

De wijn die zij leveren is voor de prijs zeer goed Tevens voor advies kun je bellen. en uitstekend advies

Ik bel en het staat klaar Via internet 2x 24uur

Ja ik heb laatste tijd heel goed wijn gekochte dat was superbe nog verpakking génial Dus voor is op fanatiek. Groetjes

Goede wijn voor een goede prijs.

Goede prijs/kwaliteit, bezorging prima geregeld.

lekkere wijn voor een goede prijs en netjes op tijd geleverd

Bij een etentje met vrienden een lekkere witte wijn gedronken. Deze kon ik voor een mooie prijs bestellen. Vlot geleverd en ook thuis smaakt hij heerlijk.

Snelle levering, nette prijzen

Snelle en correcte levering, goede prijs/kwaliteit. Verstand van zaken, goede adviezen, hulpvaardige en aardige mensen.

Prima wijn

Prima wijn

Geleverd als aangegeven

Goede kwaliteit en goede service.

Prima.

Tevreden. Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Gemakkelijke site om te bestellen. Lekkere wijn.

Niks aan te merken.

Leuke wijnen voor een leuke prijs

Altijd bijzondere wijnen en leuke aanbiedingen

In mijn pakket ontbraken 2 flessen wijn (pakket was open gemaakt). Ik kreeg heel snel de 2 ontbrekende flessen en een fles extra. Nette service. Zeer tevreden.

Altijd goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestellingen worden keurig geleverd, leuke aanbiedingen en voldoet meestal aan de verwachtingen.

voldoet aan verwachtingen

erg snelle afhandeling, hoewel snelheid voor mij helemaal geen onderwerp is. Ik heb niet a la minute wijn nodig. Dat zou slecht gepland zijn van me. Ik ben verder altijd erg tevreden over de kwaliteit, maar ben geen kenner. Maar dat maakt wellicht mijn reactie eerlijker. De sporadische keren dat ik communicatie had, was die vriendelijk en prettig. Om de een of andere reden heb ik het gevoel met liefhebbers, ietwat kleinschalig te maken te hebben maar ik kan helemaal fout zitten. Ik irriteer me wel aan de grote dozen; is het idee om ze terug te halen en hergebruiken?? (is bij alle wijn leveranciers)

Goede wijnen, mooie aanbiedingen

Weer eens een voorraad ingeslagen. Altijd leuk om weer kennis te maken met wijnen die Abels in de aanbieding heeft. Je hoeft nooit bang te zijn voor een miskoop. Kloppende beschrijvingen ook bij de wijnen.

Leuke online winkel

Leuke online winkel met genoeg , leuke aanbiedingen en verassende wijnen. Levering en aantallen is altijd oké .

Aparte wijnen en lekker

Proeven van wijnen die niet in de reguliere winkels te koop zijn. Lekker en apart en niet duur. Ook mooie aanbiedingen. Mailing houdt ons op de hoogte!

Rijksweg 126

6581 ES Malden