Lekkere wijn met mijn naam erop

Leuk om een fles wijn cadeau te geven met mijn eigen naam erop (La Linda). Bestelling ging makkelijk, snelle levering.

Gedaan wat werd beloofd

Ik zocht een specifieke wijn die ik bij Abels vond. De afhandeling ging probleemloos.

Snelle en keurige levering

Onze bestelde wijnen zijn snel en keurig verpakt geleverd, wat wil je nog meer?

Je krijgt waar voor je geld

Kwaliteit met smaak. Afgaande op de beschrijving van de wijn die je voor ogen hebt. Tot op heden niet teleurgesteld. Daarbij zijn er regelmatig leuke aanbiedingen.

Heerlijke wijnen

La linda heerlijke rosé en leuk cadeau voor mijn zus linda.

Netjes verpakt en aan huis afgeleverd .

Goede service heerlijke wijn

Altijd heerlijke wijn. Snel geleverd goede service

Prima geregeld.

Dat PostNL voor vertraging zorgde kan Abels Wijnen niet kwalijk genomen worden. Kreeg netjes een reactie op mijn vraag of het pakket verstuurd was. Geleverd wijnpakket was exact wat ik besteld had tegen een redelijke prijs.

Zeer tevreden, snelle levering.

Zeer tevreden! Snelle levering! Goede wijnen, juiste omschrijving vanuit Abels.

Netjes en prima geleverd

Erg flexibel. Veel expertise op alle vlakken.

Snelle en nette bezorging

Perfecte service

Acht flessen wijn gekocht van een voor mij bekende wijn. Na opening van de eerste fles beviel de inhoud ons helemaal niet. Voor de zekerheid een tweede fles geopend met hetzelfde resultaat. Alle acht flessen vergoed gekregen!

Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

goede prijs en correcte levering zoals altijd

al enkele malen wijn besteld bij abels en zal dit ook zeker blijven doen....correcte levering en goede prijs kwaliteit verhouding voor onze geliefde italiaanse wijnen

Prima leverancier. Levert snel, Goede prijs, komt afspraken na.

Ik doe al jaren zaken met de firma Abels wijnen. De firma heeft een mooi assortiment wijnen en goede kwaliteit wijnen.

Top prijs, kwaliteit en service!

Top prijs, kwaliteit en service!

Tweede bestelling en weer super!

Tweede bestelling in korte tijd en weer super. Heerlijke wijnen, snel in huis, goede website en leuke aanbiedingen. Erg tevreden

Prima service en lekkere wijn

De wijn, die ik had besteld, werd snel geleverd, prima service. Ook fijn dat jullie wijn verkopen uit mijn geliefde regio in Frankrijk.

Betrouwbaar

Goede service en snel geleverd

Prima wijnen en vlotte service.

Alles gewoon goed. De omschrijving van de wijnen komt goed overeen met onze smaak.

Mooie wijnen. Snelle service

Nu een paar keer een bestelling gedaan. Steeds aangenaam verrast door de wijnen. De verzending is steeds snel en heel deugdelijk ingepakt.

perfect

perfect