goede informatie en snelle levering van heerlijke wijn

De gegeven informatie over de wijnen is to the point en de levering is correct en op tijd.

Goede wijnen voor een aantrekkelijke prijs

Snelle levering, goed verpakt en de wijn is goed

voldoet aan verwachting en afspraken

zie titel

Fijne mensen, fijne wijnen en fijne service.

Kwaliteit en goede omschrijving van smaken,

Lekkere wijnen in alle prijsklassen. Je kunt afgaan op de beschrijving, als je daarin weet te vinden is het ons nog nooit tegengevallen.:

Nog nooit teleurgesteld

Alle aanbiedingen zijn goed.

Overzichtelijke website, mooie betaalbare wijnen en goed verpakt geleverd.

Het was leuk om even rond te struinen op de website. En de (heel mooi en snel geleverde) wijnen waren allemaal erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede site goede service en lekkere wijnen

Diverse malen besteld. Altijd compleet, goede levering en lekkere wijnen

heerlijk

we genieten enorm van de Clavel Regulus Cote du Rhone. De omschrijving van de te genieten smaak, komt heel erg overeen zoals wij hem ervaren. Heerlijk!

Duidelijke site en snelle levering

ondanks drukte snelle levering

alcohol vrije wijnen prima kwaliteit met name de bubbels

Snelle levering, leuke aanbiedingen, heerlijke kwaliteitswijnen

Als je zoekr naar goede en betaalbare kwaliteitswijnen die niet bij de supermarkt te krijgen zijn, bestel dan bij Abelswijnen. Goed verpakt en snel bezorgd!

Grote veelzijdige sortering

Snelle levering en deskundig advies

Lekkere wijn, snel bezorgd en uitstekende service.

Altijd goede kwaliteit en lekker makkelijk thuis laten bezorgen. Het is voorgekomen dar het op een ander adres werd bezorgd maar dat werd keurig opgelost. Ik vind het een vertrouwd adres voor lekkere wijn.

Snelle service, leuk assortiment!

Nu al een paar maal besteld bij Abels Wijnen. Eenmaal een fles te weinig gekregen, werd zeer snel en goed opgelost!

Lekker wijnen en snelle levering

Mooi assortiment en al vaker besteld. Smaakt nog steeds goed. Levering in speciale wijndoos voor vervoer is ook goed geregeld.

Bestellen was gemakkelijk

De wijn was super van smaak

Na een klacht over een fles wijn (kurk) keurig teruggebeld en zijn ze met een alternatief gekomen. Super afgehandeld! Thanks

Hier gaan wij vanaf nu altijd wijn bestellen!

Ervaring is gewoon perfect. Grote keuze met goede toelichting waarom een wijn goed is. Ik vond destijds goede aanbiedingen. Mooie website.

Snel en tot nu toe altijd enorm betrouwbaar

Snel en tot nu toe altijd enorm betrouwbaar

Snelle en nette bezorging

En de wijn smaakt wederom erg goed.

Fijne ervaring.

wil ik niet invullen.

Afspraken worden nagekomen.

Twee keer wijn besteld; beide keren prima afgehandeld. Eén opmerking: ik hoop dat de factuur naar het factuuradres wordt gestuurd en niet naar het bezorgadres! Klopt dat?

Rijksweg 126

6581 ES Malden