Ruime keuze en snelle levering

Via mijn werkgever een cadeaubon gekregen voor wijn. Bij Abels Wijnen hebben ze een ruime keuze & de bestelde fles werdt snel geleverd.

verder prima

de weekend aanbieding vond ik tegen vallen, de aanbeveling i.c. recensie beloofde nogal wat.

Alles was goed geregeld en de wijn is heerlijk

Geslaagd online wijn besteeld. Heel tevreden

Niet helemaal de juiste bestelling, maar zeer snel en klantvriendelijk werd het probleem opgelost.

Wat een heerlijke wijnen kreeg ik binnen!! Helaas was 1 soort alleen niet degenen die ik besteld had, maar 1 telefoontje en retourlabel werd gestuurd zodat ik de wijnen aan de postNL bezorger kon meegeven zodra hij de juiste wijnen kwam afleveren. Top service!! En genoten van de wijntjes!

Uitstekende wijn én uitstekende service

Mooie verrassende wijnen voor een uitstekende prijs. De pakkende omschrijving van de wijn nodigt uit tot een ontdekkingstocht door het mooie aanbod.

Snelle levering en lekkere wijnen!

Heerlijke wijnen geleverd

online aanbod zeer goed

De eerste levering bestond uit Reserva Especial Carmenere 2019 van MontGras. Een goede eerste ervaring met Abels

kwaliteit

heb alle wijnen nog niet geproefd ik ben een grote liefhebber van witte wijn. vooral chardonay . Maar de eerste indruk is goed

Nu ik geen alcohol mag gebruiken,zijn jullie wijnen een uitkomst.

prima online wijnaanbod

mooie online aanbiedingen van lekkere wijnen. Snel geleverd

Prima selectie, uitstekende prijzen en snelle bezorging

Altijd kwaliteit op voorraad en snel geleverd.

Voorkeur wijnen zijn altijd aanwezig en het is zo in huis. Mooie aanbiedingen in het aanbod in de mail.

Excellent wine delivered quickly to your home

We have ordered wine from Abels Wijnen several times now and have never had a bad bottle. Their selection is always better than anything we can find in the supermarket, and they have great choices at all price levels. The order always arrives quickly and well packaged. I would highly recommend them!

Prima wijn redelijk snel geleverd.

Gelet op de coronaperikelen en de daarmee gepaard gaande vertragingen in de levering van aankopen, is de bestelde wijn redelijk snel geleverd.

Ruime keuze , goede communicatie

Taittinger Demi Sec is lang niet overal verkrijgbaar, wél bij Abels. Hierbij komt een vlotte communicatie en afhandeling. Aanrader.

Uitstekend!

Overzichtelijke site, makkelijk navigeren, snelle levering, kortom een aanrader!

Snel en goed verpakt

Snelle levering, duidelijke communicatie en goede verpakkingen voor de flessen. Happy mee!

Prima prijs-kwaliteit Snelle levering Interessante aanbiedingenik blind klant

Lekkere wijnen.

Ik bestel graag. Tot nu toe heerlijke wijnen. Duidelijke en goede site.

Rap en in orde

Was in orde

Snel geleverd. Prima verpakt. Prima wijn.

Zeer tevreden vaste klant

Ik ben een zeer tevreden vaste klant die met enige regelmaat (h)eerlijke wijnen besteld tegen een mooie prijs.

Wat ik tot nu toe besteld heb voldeed aan keuze

nvt

Mooi wijnhuis met heerlijke wijnen voor iedere beurs.

De wijnen die ik daar gekocht heb smaken altijd lekker. Soms bij toeval en soms op advies/weekend aanbieding. Levering altijd snel en correct. Stevige dozen! Met veel plezier koop ik bij Abels.

Rijksweg 126

6581 ES Malden